- 7,651
- 3,321
- 113
Abi bu Vera için buldumda ugrastiyorlarmis kimlik isterlerse atmiycamAhmetim sen 50₺ napacan
Abi bu Vera için buldumda ugrastiyorlarmis kimlik isterlerse atmiycamAhmetim sen 50₺ napacan
Geçen sefer kimlik istemedi kardeşim istemez yine mhtelemenAbi bu Vera için buldumda ugrastiyorlarmis kimlik isterlerse atmiycam
O senin arkadaşın da biraz mallık varmış hak etmişBenım arkadaş 20 k atmıs partızana 14 farkla son periyotta giriyor şuan fark berabere çocuk aradı maaş gitti diye aglıyor
Oder site saglam yatir cekAbi bu Vera için buldumda ugrastiyorlarmis kimlik isterlerse atmiycam
Geçen sefer herkese ödediler .. bi de sponsor diye biliyorum sorun olmazOder site saglam yatir cek
La abi 10 da kalmış adama koyar asla son paramı bu eurolig e oynamamO senin arkadaşın da biraz mallık varmış hak etmiş
Kimlik değil yatırdığım parayı görmüyorlar kafalarına atıcam en sonundaAbi kimlik filanmi istiyor
@RuLing 4-5 saattir uğraştırıyorlar nasıl sağlam siteOder site saglam yatir cek
Kazandı adamO senin arkadaşın da biraz mallık varmış hak etmiş
Site sponsor benim de 10 a yakın cekimlerim oldu bide konusu var dost daha cekimi ödenmeyen olmadi ki@RuLing 4-5 saattir uğraştırıyorlar nasıl sağlam site
can çekiştiriyor insanaSite sponsor benim de 10 a yakın cekimlerim oldu bide konusu var dost daha cekimi ödenmeyen olmadi ki
Bir de bu arkadaşın tek hesap hani desem Multi belki ödemiyorSite sponsor benim de 10 a yakın cekimlerim oldu bide konusu var dost daha cekimi ödenmeyen olmadi ki
Yatirdin cekim yaptırmıyor sanacan çekiştiriyor insana
Ödemesi lazım bi arakadas anlatsin bakalim sorun nedirBir de bu arkadaşın tek hesap hani desem Multi belki ödemiyor
5 saat uğraştırdı tekrar çekim ver dedi bakalımÖdemesi lazım bi arakadas anlatsin bakalim sorun nedir
39 bin almış abi partizan yenmişO senin arkadaşın da biraz mallık varmış hak etmiş
E daha yeni dedin 14 fark atar diye abi39 bin almış abi partizan yenmiş
Canliya baştan baglanmadin mi düzelir bazen sistemde sorun oluyor ondan kaynaklı durumlar olabilir 5 10 dakikaya gelir cekimin5 saat uğraştırdı tekrar çekim ver dedi bakalım