- 16,324
- 6,118
- 113
kriptoya attıysa 48 saat beklemesi lazım o mevzuyu biliyon umarımAbi birine attım parayı veraya yatiricik bakalım ne olcak strese girdim
kriptoya attıysa 48 saat beklemesi lazım o mevzuyu biliyon umarımAbi birine attım parayı veraya yatiricik bakalım ne olcak strese girdim
Yok valla abikriptoya attıysa 48 saat beklemesi lazım o mevzuyu biliyon umarım
Okx de globale gönderirsin beklemeye gerek yok hergün kullanıyorumkriptoya attıysa 48 saat beklemesi lazım o mevzuyu biliyon umarım
bende yeni öğrendim onu binance kullanıyodum okx e de bakıncam bakalım belki kyc yapmışımdır hatırlamıyorum hiçOkx de globale gönderirsin beklemeye gerek yok hergün kullanıyorum
10 farkla kazandı partizanBenım arkadaş 20 k atmıs partızana 14 farkla son periyotta giriyor şuan fark berabere çocuk aradı maaş gitti diye aglıyor
Nasıl ugrastiriyorVerabetten çekim yapan oldu mu 2 buçuk saattir uğraştırıyorlar yatırımda yaptim
Ruli abi o yatırılan bir k çevrimi nedirKurt daraldı
Benide uğraştırıyorlarVerabetten çekim yapan oldu mu 2 buçuk saattir uğraştırıyorlar yatırımda yaptim
1k çevirRuli abi o yatırılan bir k çevrimi nedir
Tamam bir tane yatacak hemen başarım abi ins oder1k çevir
Aleyküm selam apo dayımSelamun aleyküm bu gece gelemedim misafir var evde
Senin ki gelmesini dahaBenide uğraştırıyorlar
Uğratıyorlar herşey tamam çekimi gene iptal ettiler sıradayımSenin ki gelmesini daha
Abi kimlik filanmi istiyorUğratıyorlar herşey tamam çekimi gene iptal ettiler sıradayım
Ahmetim sen 50₺ napacanAbi kimlik filanmi istiyor