- 3,563
- 2,239
- 113
3 e kadar yolu var pokerciGece aktig oluyor ya hep öyle alıyorum jojo
3 e kadar yolu var pokerciGece aktig oluyor ya hep öyle alıyorum jojo
Günde bir defa veriyor gündüz aldık Daha vermez bizeGece aktig oluyor ya hep öyle alıyorum jojo
Milletc kaç tane hesaptan alıyor abiGünde bir defa veriyor gündüz aldık Daha vermez bize
Vallahi bilmiyorum ben tek hesapMilletc kaç tane hesaptan alıyor abi
9 hesaptan alanları gördün bana anlattı mantıki çok basitmiş zaten mat ip demiyorda JoJo arada diyorVallahi bilmiyorum ben tek hesap
Benım arkadaş 20 k atmıs partızana 14 farkla son periyotta giriyor şuan fark berabere çocuk aradı maaş gitti diye aglıyor3 e kadar yolu var pokerci
ee yarın birgün ana parayla oynasa sitede multi hesabın var diiyp paraya el koyar adamlarda haklı öyle dımdızlak kalırlar üç kuruş için hile hurdaya gerek yok9 hesaptan alanları gördün bana anlattı mantıki çok basitmiş zaten mat ip demiyorda JoJo arada diyor
Geçmiş olsun kötü olmusBenım arkadaş 20 k atmıs partızana 14 farkla son periyotta giriyor şuan fark berabere çocuk aradı maaş gitti diye aglıyor
Ne bilim dost kalsınlar umrumda degilee yarın birgün ana parayla oynasa sitede multi hesabın var diiyp paraya el koyar adamlarda haklı öyle dımdızlak kalırlar üç kuruş için hile hurdaya gerek yok
Nba e varmı bişeyleŕ dost çok maç varmış geceBasiretimiz bağlanmış murom
Yazık agam ne diyim geçmiş olsun gereksiz yaniBenım arkadaş 20 k atmıs partızana 14 farkla son periyotta giriyor şuan fark berabere çocuk aradı maaş gitti diye aglıyor
Abi sabahtan beri soylum wemby 3 blok yapar banko. YavNba e varmı bişeyleŕ dost çok maç varmış gece
Muro kod da bısı verse barı demı degseGünde bir defa veriyor gündüz aldık Daha vermez bize
Belki birgün iyi verir sansMuro kod da bısı verse barı demı degse
Lan ne olacak böyle yaBelki birgün iyi verir sans
Valla abi verir birgün ben inaniyorumLan ne olacak böyle ya
Abi birine attım parayı veraya yatiricik bakalım ne olcak strese girdimLan ne olacak böyle ya
Hadi inşallahAbi birine attım parayı veraya yatiricik bakalım ne olcak strese girdim