- 3,516
- 2,192
- 113
Konusu bile açılmamış verabet kotunun
Biliyorum başkan, her gün tron çekiyorum zaten ama güncellemeden önce çekim vermiştim, güncelleme bitti bizim çekim hala gelmedi. İptal ettirip yeniden çekim gireceğimTrx tron en fazla 5 saniye sürüyor
İptal etmezlerBiliyorum başkan, her gün tron çekiyorum zaten ama güncellemeden önce çekim vermiştim, güncelleme bitti bizim çekim hala gelmedi. İptal ettirip yeniden çekim gireceğim
Bekletiyor, inşallah ederler. Yoksa kaç saat daha çekim beklerim Allah bilirİptal etmezler
Tam arafta kalmış üstad çekim iptal edebilirler tekrar çekim verirsinBekletiyor, inşallah ederler. Yoksa kaç saat daha çekim beklerim Allah bilir
Kaldır abi tg yazıyorBunu yaptım şu iki buçuk üst gelirse Fener'e kalır Ekli dosyayı görüntüle 929297
An itibariyle iptalTam arafta kalmış üstad çekim iptal edebilirler tekrar çekim verirsin
380 oran kaldı bir golTam arafta kalmış üstad çekim iptal edebilirler tekrar çekim verirsin
Yöntemde yada bankada güncelleme vardır çekim yöntemini değişAn itibariyle iptal![]()
Hadi be bassss380 oran kaldı bir gol
Y feneri yaz 2,5 üstü bir 50 veriyor zaten yanına da bir maç koy
Şimdi çekim ver 5 saniye sürmez dediğim gibi olduAn itibariyle iptal![]()
Şimdi bir kupon yapıcam olay olucak abii 🤣Y feneri yaz 2,5 üstü bir 50 veriyor zaten yanına da bir maç koy