- 39,735
- 42,194
- 113
Yeni hesap acar gelir haberin bile olmaz dostİyi Allah daha çok versin parası bitince buraya düşsün bak Gerçi gelemez buraya da
Yeni hesap acar gelir haberin bile olmaz dostİyi Allah daha çok versin parası bitince buraya düşsün bak Gerçi gelemez buraya da
Bu konuya gelemez ara tanımadığım adamlara direkt yol veriyorum ters teperekYeni hesap acar gelir haberin bile olmaz dost
Adamasın kardeşim insallah bir gun saglam bir vurgun yapacaz o gün hepimiz kazanırız@Emrah1313 Baştacısın emo abi
En iyisi bende loserde takılıyorum cins cins insanlar arada konuya geliyor onlar yüzünden konu kapanıyorBu konuya gelemez ara tanımadığım adamlara direkt yol veriyorum ters teperek
Vallahi bu konuya öyleleri gelemez geçen bir tanesi geldi fazlasıyla bozdum daha giremiyor huzurunu bozamaz kimse bu konununEn iyisi bende loserde takılıyorum cins cins insanlar arada konuya geliyor onlar yüzünden konu kapanıyor
En güzelini yapıyorsun loserde konuyu ben acmis olsam senin taktigi denerdim vallaVallahi bu konuya öyleleri gelemez geçen bir tanesi geldi fazlasıyla bozdum daha giremiyor huzurunu bozamaz kimse bu konunun
Bana vermedi kahpe mat 🤣 autoclicker açtığım haldeMat aldık
İnşallah abi abi kardeşlik kazansın para gelir geçerAdamasın kardeşim insallah bir gun saglam bir vurgun yapacaz o gün hepimiz kazanırız
Kılıcın keskin ölsün yiğidim 8 tlmizi al gelMat aldık
Ulan 182 yaptım uçakta 200 yapayım derken Sıfırlandı Ya böyle bir şey yok yaİnşallah abi abi kardeşlik kazansın para gelir geçer
5 tl verdi özel oranı aldım vallaUlan 182 yaptım uçakta 200 yapayım derken Sıfırlandı Ya böyle bir şey yok ya
Abi özel oranı almadın dimiUlan 182 yaptım uçakta 200 yapayım derken Sıfırlandı Ya böyle bir şey yok ya
FB1KAbi özel oranı almadın dimi
Başkan çekim yaptın mı kripto aktif olmuş? Ve çektiysen geldi mi?Kılıcın keskin ölsün yiğidim 8 tlmizi al gel
Valla arkadaş yardımcı oldu sağolsun 5 dakika sürmedi tronBaşkan çekim yaptın mı kripto aktif olmuş? Ve çektiysen geldi mi?
Benim 2 saattir tron çekim beklemede hala
Kral yemek yiyordum aldım o gece bu gece
Trx tron en fazla 5 saniye sürüyorBaşkan çekim yaptın mı kripto aktif olmuş? Ve çektiysen geldi mi?
Benim 2 saattir tron çekim beklemede hala
Güzel kupon çıkaralım acaba bu her alan geçerli değil mi 2 maç yapılıyorKral yemek yiyordum aldım o gece bu gece
Her alanda geçerli olmaya bilir güne özel maç varsa o olabilirGüzel kupon çıkaralım acaba bu her alan geçerli değil mi 2 maç yapılıyor