Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,455
2,377
113
Konu açıyoruz konum siliniyor anlamadım ki küfür mü var ne varki konuda
Gercektne tuhaf oldu iyice

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,455
2,377
113
Bir numara aradı il emniyet müdürlüğünden falan dedi kimliğinle il emniyete gelmen lazım dedi haberlesme bölümünden dedi bende hangi il diye ısrar edince suratıma kapattı aradim gorusmeye kapalı
Eşimden de aradım kapalı
Birde 546 li numara olamas heralde böyle birşey

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,694
32,034
113
Bir numara aradı il emniyet müdürlüğünden falan dedi kimliğinle il emniyete gelmen lazım dedi haberlesme bölümünden dedi bende hangi il diye ısrar edince suratıma kapattı aradim gorusmeye kapalı
Eşimden de aradım kapalı
Dolandırıcı kardeş

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,559
2,233
113
Eşimden de aradım kapalı
Bak sana 2022 bir tuzak kurdular wp den öyle bir ayarlamışlar ki ben bile para atacaktım avukata 🤣 bak karakola çağırırsa sıkıntı biraz onun haricinde avukatım uzlaşma için arıyorum derse kolpa
Bende öyle düşündüm emniyet hadi aradı 546 li özel numaradan mi arar hadi aradı suratima kapatıp sonra geri arama yaptırmıyor
Emniyet arayıp karakola çağırırsa sıkıntı olabilir gidersin bakarsın hatta onun haricinde kimseye inanma

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,094
4,231
113
Bak sana 2022 bir tuzak kurdular wp den öyle bir ayarlamışlar ki ben bile para atacaktım avukata 🤣 bak karakola çağırırsa sıkıntı biraz onun haricinde avukatım uzlaşma için arıyorum derse kolpa

Emniyet arayıp karakola çağırırsa sıkıntı olabilir gidersin bakarsın hatta onun haricinde kimseye inanma
İki ay önce ben antepteyken aradı mersin karakolundan memur . Karakola çağırdı vallahi billahi uğraşamam zaten canım burnumda beni yormayin siz gelin dedim halen bisey çıkmadı

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,455
2,377
113

Dost geri arıyorum arama kabul etmiyor tekrar geri de aramadi emniyetten cagirdalar böyle mi cagrilir?
Yerim belli yurdum belli
Hem haberlesmeden dedi haberlesme ne alaka
Bir yakinmisin uzakmisin dedi bende hangi il dedim oda dediki kaç tane il emniyet müdürlüğü var bir tane dedi bende tamamda hangi il dedim suratima kapattı

Ben para Mara zaten atmam atacak paramda yok şuan zaten

Attalia

Sadece Antalyaspor!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
819
389
63
Eşimden de aradım kapalı
Böyle şeyleri hiç dert etme. Seni bulmak isteyen emniyetse gelir evinden alır. Arayanlar dolandırıcı, unut gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...