- 3,559
- 2,233
- 113
Bekle emo dayı biraz istersenYaprağı yedik artık 879 saatte gönderir havale olursa
Bekle emo dayı biraz istersenYaprağı yedik artık 879 saatte gönderir havale olursa
Olmaz ben 700 lirayı 1 k yapamadım bekle bakalım abi acelen yoksaValla 1800 kaldı sittin sene 2k olmaz olamaz
Mat kodu atsın artık yaOlmaz ben 700 lirayı 1 k yapamadım bekle bakalım abi acelen yoksa
Atar muroo abi yakında bende giriş yapayımMat kodu atsın artık ya
Maddede Tron çekebiliyorsan at oraya o oran bitmeden Al bak belki bitmiştir bile alamadık yaJojo 26 lira verdi
26 lirayı çekemem abi kriptoyu kapatmışlar iki sitede komple yok çekim yöntemiMaddede Tron çekebiliyorsan at oraya o oran bitmeden Al bak belki bitmiştir bile alamadık ya
Eklenmiş 1 tane kripto yöntemiTemsilci mi mal ? Benmi malım ?
HaniEklenmiş 1 tane kripto yöntemi
En baştaki erc20 gözüküyormu şimdi bi baksana abi bende yok sende varTemsilci mi mal ? Benmi malım ?
Sıkıntı olabilir hepsinde güncelleme olması imkansızHoligandan 4500 tron çekim verdim 1 saattir beklemede. Sitelerden kripto yöntemlerini de kaldırıllar. Güncelleme falan mı var acaba
Az önce vardı şimdi yokSıkıntı olabilir hepsinde güncelleme olması imkansız
Bak erc yazıyor en başta resim atmışsın ya o 200 tl minimum çekim bak bakayım sitede hala duruyormu çekim yöntemiTemsilci mi mal ? Benmi malım ?
Bak sıkıntı var abi dur bakalım aktif hale gelir emo abi 10 15 dkAz önce vardı şimdi yok
Bekleyelim bakalımBak sıkıntı var abi dur bakalım aktif hale gelir emo abi 10 15 dk
Eklenir abi en iyisi trx çok hızlı geliyor 5 saniyede felan birde komisyon az 3 4 lira bir şeyBekleyelim bakalım