- 3,259
- 2,027
- 113
Mat attıgı an spamlamak lazım 3 dakıka sonra aktif olup direkt veriyorMat alamıyok
Mat attıgı an spamlamak lazım 3 dakıka sonra aktif olup direkt veriyorMat alamıyok
@Muroo1988 öyle yaparız abimurooo jojo kuponun gelirse trondan mata at özeli oyna 200 atabiliyon
Ben yeni uyandım kral muroo reis da uyumadı@Muroo1988 @RuLing uyumadınız mı abiler
Vay arkadaş ya jojo'dan aldım ben maça girdim ya atamıyorum diye@Muroo1988 öyle yaparız abi
Atılıyor abi ben denemedim hiç kripto yatırım da yaparım geneVay arkadaş ya jojo'dan aldım ben maça girdim ya atamıyorum diye
Ya var ya bilseydim ya öyle yapardık ya Gerçi bende Kripto da yok nasıl olacaktı daAtılıyor abi ben denemedim hiç kripto yatırım da yaparım gene
Bende var sitenin kripto adresini verecektin ben trust walletten atıcaktımYa var ya bilseydim ya öyle yapardık ya Gerçi bende Kripto da yok nasıl olacaktı da
Şu maç gelirse öyle yaparız da geleceği de yok anasını satayımBende var sitenin kripto adresini verecektin ben trust walletten atıcaktım
Ulan para olucak şöyle sadece özel oran oynayacan o 15 orana 45 basıp 670 almıştım ya piç oldu gidip 10 k basıcan 150 alıcanŞu maç gelirse öyle yaparız da geleceği de yok anasını satayım
EvetUlan para olucak şöyle sadece özel oran oynayacan o 15 orana 45 basıp 670 almıştım ya piç oldu gidip 10 k basıcan 150 alıcan
İşte işin ilginç kısmı para yok 🤣🤣
Dm bKİşte işin ilginç kısmı para yok 🤣🤣
Tamam
yok çekBeyler jojo 1994 lira verdi oyun bunun çevrimi varmıydı
Yok çekBeyler jojo 1994 lira verdi oyun bunun çevrimi varmıydı