- 3,664
- 2,318
- 113
Geçmiş olsun üstad lanet olsun ya bunların oynadığı topunNeyse Herkes Allaha Emanet
Geçmiş olsun üstad lanet olsun ya bunların oynadığı topunNeyse Herkes Allaha Emanet
Hepimize geçmiş olsun moralim çok kötü bozuldu ya uyuyalım gündüz kalkalım güzel bir şekilde toparlayalım sen de yatGeçmiş olsun üstad lanet olsun ya bunların oynadığı topun
Gündüz erken gel buraya yat sen de şimdi ben belki yatmam da sen yat ben dayanırım Ben bir şey takılmadığım zaman zaten otomatik yatamıyorum ayıksınGeçmiş olsun üstad lanet olsun ya bunların oynadığı topun
İyi geceler bende yatayım sabah 8 de uyanıcamHepimize geçmiş olsun moralim çok kötü bozuldu ya uyuyalım gündüz kalkalım güzel bir şekilde toparlayalım sen de yat
Bir zahmet artıkİyi geceler bende yatayım sabah 8 de uyanıcam
Ayıkıyorum abi tamamdırGündüz erken gel buraya yat sen de şimdi ben belki yatmam da sen yat ben dayanırım Ben bir şey takılmadığım zaman zaten otomatik yatamıyorum ayıksın
İyi geceler yeğen
Sağol apo dayı Allaha emanet olİyi geceler yeğen
15-20 dakika yarım saat film izliyorum geri bakıyorum buraya belki gece de bazen kot düşüyor bir şeyler düşürürüz sen yat gündüz kalk öğlene doğruAyıkıyorum abi tamamdır
Moralim çok kötü bozuldu Apo ya öyle böyle değil yaİyi geceler yeğen
Noldu reis?Moralim çok kötü bozuldu Apo ya öyle böyle değil ya
Sıkma canını okşa patlıcanınıMoralim çok kötü bozuldu Apo ya öyle böyle değil ya
Bir şey yok Kral ya eyvallah sorduğun içinNoldu reis?
Geçmiş olsun bir şey olursa buradayız.Bir şey yok Kral ya eyvallah sorduğun için
Vallahi muro sizin için oynadım dağıtıyım yapayım destek olsyım diye yoksa 8 k bana yeterdi neyse sağlık olsun Diycez@NoEscapE kral Tekrar geçmiş olsun sağlık olsun
Sağlık olsun hocam.Vallahi muro sizin için oynadım dağıtıyım yapayım destek olsyım diye yoksa 8 k bana yeterdi neyse sağlık olsun Diycez
Ya bizim için niye oynuyon Kral oyle bi sey olamaz bi daha da yapma boyle KralVallahi muro sizin için oynadım dağıtıyım yapayım destek olsyım diye yoksa 8 k bana yeterdi neyse sağlık olsun Diycez