- 17,155
- 14,016
- 113
Burası cümbüş yerine döner artık dağıtım dedin yaHedefe ulaşlaım dsgıtımı yapalım
Burası cümbüş yerine döner artık dağıtım dedin yaHedefe ulaşlaım dsgıtımı yapalım
Aynen öyle yoksa fena çarpılırsın uçak oyunlarının şakası olmaz mümkünse hiç bulaşmamak lazım çok hızlı kazanıp kaybettiğin için hırs yapıyosunTakip olayı önemli tabi her el hırs ile yapışırsan eline verir gönderir rahat oynayacaksın takip edeceksin her girmeyeceksin
Ne alaka konu neGonlumuz zengin bizim biz fakiriz
Orda burda arkamdan 90 100 milyar para aliyor makinist diyen arkamdan konusan arkadas 170 k aliyorum yalnis bilgi vermissin arkadaslara selam olsun kendisine izmir karsiyakadym izban diyolar burda trene sehir ixi.tasimacilikta o duraga gelsin guvenlige adimi solesin ben gelirim yanina
Yada ozele gelsin arkamdan konusan yigit
Kim o diyen makinist sana 100 milyar alıyormuşsun bunu yeni öğrendim geçen sen audi resmi atmıştın O senin değil miydi harbiden 100 milyar mı alıyorsun makinesini mi diyorlar sana 😄Gonlumuz zengin bizim biz fakiriz
Orda burda arkamdan 90 100 milyar para aliyor makinist diyen arkamdan konusan arkadas 170 k aliyorum yalnis bilgi vermissin arkadaslara selam olsun kendisine izmir karsiyakadym izban diyolar burda trene sehir ixi.tasimacilikta o duraga gelsin guvenlige adimi solesin ben gelirim yanina
Bizde alıyok ne olmuş trilyon alsam da kumara cebimden kuruş atmam kurışGonlumuz zengin bizim biz fakiriz
Valla üstad Allah daha çok versin burada kimse arkandan konuşmadı latife olsun diye ismin geçti o kadarGonlumuz zengin bizim biz fakiriz
Konu meclisten disari bro arkamdan konusan bi yigit varda elbet gorurNe alaka konu ne
Konu meclisten disari kardesim BU GRUBLA alakasi yok 🙏Valla üstad Allah daha çok versin burada kimse arkandan konuşmadı latife olsun diye ismin geçti o kadar
Apo laf buraya degil.zaten gardasim. Odul atip.arkamdan konusan bi yigit var baskalarina ona soledmBizde alıyok ne olmuş trilyon alsam da kumara cebimden kuruş atmam kurış
Konu meclisten disari kardesim BU GRUBLA alakasi yok 🙏
[/QUOTE işin rast gitsin
Dedim üstad olay bizemi patladı fazlada tanımam seni gözü olanın Allah daha fazlasını versinKonu meclisten disari kardesim BU GRUBLA alakasi yok 🙏
Hırs yaptığın an bittiğin andır gerekirse çıkacakaım kayıpda olsa kazançta olsa nefes alacaksın oyunun değişmesini bekleyeceksinAynen öyle yoksa fena çarpılırsın uçak oyunlarının şakası olmaz mümkünse hiç bulaşmamak lazım çok hızlı kazanıp kaybettiğin için hırs yapıyosun
Rabbim nicelerini herkese versin kardesm 🙏🧿Dedim üstad olay bizemi patladı fazlada tanımam seni gözü olanın Allah daha fazlasını versin
Aynen öyleDedim üstad olay bizemi patladı fazlada tanımam seni gözü olanın Allah daha fazlasını versin
Ben bunu anladım zaten bende buraya demedim arkamdan konuşanlara dedimApo laf buraya degil.zaten gardasim. Odul atip.arkamdan konusan bi yigit var baskalarina ona soledm
Apo dayı uçağa biner binmez kolu kanadı kırılıyor bizde 🤣Hırs yaptığın an bittiğin andır gerekirse çıkacakaım kayıpda olsa kazançta olsa nefes alacaksın oyunun değişmesini bekleyeceksin
Nerede olduGol oldu
Yeğen sen binme uçağa mümkünse yürü senApo dayı uçağa biner binmez kolu kanadı kırılıyor bizde 🤣
Canini yerim neyse @NoEscapE kardesimize ayp.olck.rol.yapiyorBen bunu anladım zaten bende buraya demedim arkamdan konuşanlara dedim![]()