- 62,949
- 32,193
- 113
Ona şaşıyorum zaten bu saate kadar nasıl yatmıyor sabah nasıl işe gidiyor kalkıp@wasil Dayım uyudu galiba
Ona şaşıyorum zaten bu saate kadar nasıl yatmıyor sabah nasıl işe gidiyor kalkıp@wasil Dayım uyudu galiba
Arka plandayım@wasil Dayım uyudu galiba
Günde 3 saat uyku yetiyor muroOna şaşıyorum zaten bu saate kadar nasıl yatmıyor sabah nasıl işe gidiyor kalkıp
Kalktimj 😂😂Arka plandayım![]()
Rahatsız etmiyorum oda beni rahatsız etmiyorKalktimj 😂😂
Ben maile bakmayı 2 sene önce kestim ilk kumara başladığım zamanlar betgarantide oynuyordum 2020 de olga diye temsilcim vardı rus telefonla konuşuyordum hep ne zaman şans bonusu istesem yatırırdı hey gidi olgaŞu mailleri de kontrol edelim bir
Yanımızda dur apo dayı aman 🤣Arka plandayım![]()
Numarası varmı bişey sorucamBen maile bakmayı 2 sene önce kestim ilk kumara başladığım zamanlar betgarantide oynuyordum 2020 de olga diye temsilcim vardı rus telefonla konuşuyordum hep ne zaman şans bonusu istesem yatırırdı hey gidi olga
Ben arka tarafı kolluyorum siz önden gidinYanımızda dur apo dayı aman 🤣
Tabi korkusuz korkak biziz abi muro abiyle önden giderizBen arka tarafı kolluyorum siz önden gidin![]()
Saftı ozamanlar karı atıyordu numaramı kalır apo dayıNumarası varmı bişey sorucam![]()
Kaç gram diye soracaktımSaftı ozamanlar karı atıyordu numaramı kalır apo dayı
Tövbe tövbe biz esnafız apo dayı yanımıza geç en iyisi 🤣Kaç gram diye soracaktım![]()
Vay mTövbe tövbe biz esnafız apo dayı yanımıza geç en iyisi 🤣
Yanınızdayım her daimTövbe tövbe biz esnafız apo dayı yanımıza geç en iyisi 🤣
Eyvallah apo dayı eski kulağı kesiklerden kim kaldı diyicem de senin kulaklar 4k türksat uydusu gibi mübarek 🤣Yanınızdayım her daim
Apo Bir ara arabayla gel yanıma da 😄Yanınızdayım her daim
Muro araba bir tane kaldı zaten diğerini sattımApo Bir ara arabayla gel yanıma da 😄
Apo dayımın arabası mı var vayyyy apo dayım benim bisikletin tekerleği patlakApo Bir ara arabayla gel yanıma da 😄
Oooooo dayım benim ben yeğenin tanımadınmıMuro araba bir tane kaldı zaten diğerini sattım![]()