Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,756
2,393
113
Para Gelip geçer Kral Bak ben harmanım Bugün hiçbir şey içmedim örnek veriyorum ama gün içinde yapacağım bunu kendimi biliyorum bir şekil yapacağım
En iyi ben anlarım seni abi burada emin ol ben saatlerce kapılarda bekledim o soğukta parasız pulsuz montumu çıkardım verdim o soğukta dondum aralık ayı ölüyordum zor yani yaşayan bilir benim bu yazdığımı belki garipsiyen oluyordur ama neysem oyum kimseden çekinceğim yok

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,756
2,393
113
Yarın öyle yaptığın zaman direkt çek affetme hiç belli olmaz Bak geçen iki üç ay önce castr oyunundan 300 bin lira aldı bir tanesi neden sen olmayasın Neden ben olmayayım şans bu belli olmaz
Öyle yapıcam abi 200 300 olsun jojo hesabına atar toplu şekilde kupon yaparız

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,087
32,284
113
En iyi ben anlarım seni abi burada emin ol ben saatlerce kapılarda bekledim o soğukta parasız pulsuz montumu çıkardım verdim o soğukta dondum aralık ayı ölüyordum zor yani yaşayan bilir benim bu yazdığımı belki garipsiyen oluyordur ama neysem oyum kimseden çekinceğim yok
Seni bu yüzden tuttum işte sevdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...