- 63,139
- 32,308
- 113
Eyvallah Kral adam sana da iyi gecelerMuro abi ve diğerleri iyi geceler
Eyvallah Kral adam sana da iyi gecelerMuro abi ve diğerleri iyi geceler
Hayırlı geceler dostMuro abi ve diğerleri iyi geceler
Hahahahhahaha küfür ettim öyle kaldırdı dedim dalga mı geçiyorsunuz Siz benimle başka bir numarayı koymuş nasıl koymuş onu da anlamadımGene koyarlar abi güvenliğini sağlamak için 🤣
Muro abi kanarya tarafında sigortalı iş ayarlasak ne düşünürsünEyvallah Kral adam sana da iyi geceler
Sende öyle öylesin MuroooEyvallah dayı baş tacısın
Bari içine para koysalar abi güvenliği sağladıkları şekildeHahahahhahaha küfür ettim öyle kaldırdı dedim dalga mı geçiyorsunuz Siz benimle başka bir numarayı koymuş nasıl koymuş onu da anlamadım
Malatyalı Muro de bakayım Kanarya'da ayarlayacaksın iş yeri Sahibine 😄😄Muro abi kanarya tarafında sigortalı iş ayarlasak ne düşünürsün
Dayı 14 oldu 3 per üçlükSende öyle öylesin Murooo
Unlu mamül de patron zaten muroonun yeri diyeMuro abi kanarya tarafında sigortalı iş ayarlasak ne düşünürsün
Ben böyle maç harbi gormedimDayı 14 oldu 3 per üçlük
Haahhahahahahhaha mahalleye çıktığımız zaman esnaflar içeriye giriyor kapıdayken 😄Unlu mamül de patron zaten muroonun yeri diye
Bak şimdi dayı bundan sonra beni takip ediyorsun ben alt aldığıö maça üst vuruyorsun parayı kaldırıyorsunBen böyle maç harbi gormedim
Abi güvenlik elemanı arıyorlar Papağan Caddesi tarafında belki işine yararMalatyalı Muro de bakayım Kanarya'da ayarlayacaksın iş yeri Sahibine 😄😄
Bak iddaa ediyorum imkansızSon çeyrek bakalım 40 atabileceklermu
Papağan Caddesi'nde ilk defa senden duydum Güvercin Caddesi olması mıAbi güvenlik elemanı arıyorlar Papağan Caddesi tarafında belki işine yarar
Pastacıdır kendisi abim benim
Hahahahahhshshshshhs bizim kanaryanın isimlerine baksana Şahin Caddesi Florya Caddesi çalıkuşu Sokak hep kuşla ilgili biliyor musun caddeleri 😄😄😄
Şifreli galiba cadde isimleri güzel isimler konmuş ama sıkıntılı kesinHahahahahhshshshshhs bizim kanaryanın isimlerine baksana Şahin Caddesi Florya Caddesi çalıkuşu Sokak hep kuşla ilgili biliyor musun caddeleri 😄😄😄
Dost Bursa’nın neresinde yaşıyorsun
Pastacıdır kendisi abim benim