- 3,704
- 2,355
- 113
Jojodan aldığımızı çekmek gerek leş oyunları bir dakine 200 300 olsun çekicemSıkma canını olur bir şeyler yine bir yerden şansımız döner
Jojodan aldığımızı çekmek gerek leş oyunları bir dakine 200 300 olsun çekicemSıkma canını olur bir şeyler yine bir yerden şansımız döner
Seni seviyorum lan adamsın lanJojodan aldığımızı çekmek gerek leş oyunları bir dakine 200 300 olsun çekicem
A s Kral adamBeyler Selamün aleyküm
Aleyküm selam üstadBeyler Selamün aleyküm
Eyvallah abi bende seni sever sayarım baş tacısınSeni seviyorum lan adamsın lan
Sorun halledildi murocanA s Kral adam
Aleyküm selam kral emaneti kurtarmissin sevindim geçmiş olsun tekrarBeyler Selamün aleyküm
Olsun halledildiyse bile buraya gelmesin Kral Dubai çikolatası ile aynı kişiymiş daha buraya yabancı kişi giremez muhattap olmayız kimseyleSorun halledildi murocan
Bir kere yatırım var çok öncedenkusuruma bakmayın rulobete yatırımı olan mesaj atabilirmi
İyi insanlar demekki başka site kaldırıyor direk 🤣 güvenliği@RuLing bu resmed'in Allah belasını versin kendi kendine sMS özelliği yapmış geçen kaldırtmıştım kendileri güvenliğimi sağlıyorlar Sağ olsunlar 😄😄😄
Geçen seni uyarmıştı başkan ban yiyecen illakusuruma bakmayın rulobete yatırımı olan mesaj atabilirmi
Mesaj da gelmiyor kime gidiyor bu mesaj Kimin numarasını bu SMS gönderiyor onu da anlamadım@RuLing bu resmed'in Allah belasını versin kendi kendine sMS özelliği yapmış geçen kaldırtmıştım kendileri güvenliğimi sağlıyorlar Sağ olsunlar 😄😄😄
Hhshhhhhİyi insanlar demekki başka site kaldırıyor direk 🤣 güvenliği
Sevindik üstad dikkat pirana çokSorun halledildi murocan
Abi kaldırmayı dene bakalım tekrarMesaj da gelmiyor kime gidiyor bu mesaj Kimin numarasını bu SMS gönderiyor onu da anlamadım
Çok sevindim valla hayrını görSorun halledildi murocan
Ya Ben böyle bir şey görmedim yaAbi kaldırmayı dene bakalım tekrar
Aleyküm selamBeyler Selamün aleyküm