- 15,855
- 9,788
- 113
Denedik sansimizi muroya zor bisey degildi hemen yattikKansız akşam 7k rol açmış 10 dakikada yatmış ulan ne adamsın lan sen
Denedik sansimizi muroya zor bisey degildi hemen yattikKansız akşam 7k rol açmış 10 dakikada yatmış ulan ne adamsın lan sen
Çok geçmiş olsun kral Vallahi üzüldümDenedik sansimizi muroya zor bisey degildi hemen yattik
öyle hiç 7 kaldık rol açmadım biliyor musun bırak kedisini 5k'lık bile atmaydım en kötü 1KDenedik sansimizi muroya zor bisey degildi hemen yattik
hangi numara aradı knk atsana noyu bende arayım eklesinler yatırım vardı çok orayaGalebet aradı 1000 TL ekleyeceğim dedi numaranıza tanımlı dedi üyeliğim vardı bakayım ekleyecek mi kullanıcı adı verdim eklerse Süper olur ya
0832 sonu numara paylaşmak yasakhangi numara aradı knk atsana noyu bende arayım eklesinler yatırım vardı çok oraya
Ekledi mi0832 sonu numara paylaşmak yasak
YokEkledi mi
Canlı desteğe bir giriyorum ne bonusu var diyorum merciiiimeeek bize freespin lazım freebet lazım!
Makro eklemedimiKot Yok bir şey yok ben gidiyorum ya
Ekledi 350'den kaybettim 3x'e kadar çıktı Bi el kalmıştı 10 x'e gitsin gitmedi 350'yi de sıfırladıkMakro eklemedimi
Makro ne eklediEkledi 350'den kaybettim 3x'e kadar çıktı Bi el kalmıştı 10 x'e gitsin gitmedi 350'yi de sıfırladık
100 Spin 2 liradan da çoktan ekledi onu yaMakro ne ekledi
Kaçırdık beee100 Spin 2 liradan da çoktan ekledi onu ya
Ya hiç bir b** yapamadım ya Ulan var ya bir yerden bir şey düşürmem lazımKaçırdık beee![]()
Bende kolluyorum muro ama çok boş gnYa hiç bir b** yapamadım ya Ulan var ya bir yerden bir şey düşürmem lazım
EvetBende kolluyorum muro ama çok boş gn
Bsnada dedi sonra üyelim vardıGalebet aradı 1000 TL ekleyeceğim dedi numaranıza tanımlı dedi üyeliğim vardı bakayım ekleyecek mi kullanıcı adı verdim eklerse Süper olur ya