- 3,636
- 2,300
- 113
YTWEZXCNB jojoApoll yap
YTWEZXCNB jojoApoll yap
Uygun değilsiniz diyor almıyor kiYTWEZXCNB jojo
Boşver ben aldım zaten cowboy çıktıUygun değilsiniz diyor almıyor ki
Kansızn nerelerde parayı buldu herhaldeBoşver ben aldım zaten cowboy çıktı
6 hesap jojo 5 hesap mat almadım daha duruyorUygun değilsiniz diyor almıyor ki
Roll açmıştı yanlış görmediysemKansızn nerelerde parayı buldu herhalde
Min ne kadar yatırım istiyor dostUlan bu zumabet daha önceden çekim yaptık sonra yatırım yoksa kazanç iptal olucakmış
Gelirse çekeriz gönderirse ne ala göndermezse çokda muroninkinin ucunda değilUlan bu zumabet daha önceden çekim yaptık sonra yatırım yoksa kazanç iptal olucakmış
Onu bilmiyorum promo kot sayfasında gördüm miktar önemli değil galiba bi sor istersenMin ne kadar yatırım istiyor dost
Helal olsun apo dayım hiç geri vites yok 🤣Gelirse çekeriz gönderirse ne ala göndermezse çokda muroninkinin ucunda değil
Ya çok güzel maçlar var ya böyle bir şey yok yaJojo patates oldu
Jojo kod alsın da 2 tane alalım sonra rol yapalım burdaYa çok güzel maçlar var ya böyle bir şey yok ya
Slotistten 2000 TL Deneme Bonusu Hediye!Jojo kod alsın da 2 tane alalım sonra rol yapalım burda
Abi pazar günü olmuş evde yatıyoruz 3-5 para kazanma umuduyla kod kovalıyoruz lanet olsun bu kumaraYa çok güzel maçlar var ya böyle bir şey yok ya
hava mis gibi çıkıp dısarda gezmek kahve içmek var dı şimdiAbi pazar günü olmuş evde yatıyoruz 3-5 para kazanma umuduyla kod kovalıyoruz lanet olsun bu kumara
Dolandırıcı oSlotistten 2000 TL Deneme Bonusu Hediye!
Sadece yeni uyelere ozel firsati kacirma
https://cutt.ly/slotist şuna bir Baksanıza ya lisansı orijinal daha yeni gördüm 2000 TL ekliyor 10.000 yap 1000 yatır 5cek Bence burası öder ya şimdi çevireceğim
Bekliyoruz apo dayım lavabonun çeşmesini kırdım az önce şansım yok vallahi billahiJojo kod alsın da 2 tane alalım sonra rol yapalım burda
Orayla ne işin vardıBekliyoruz apo dayım lavabonun çeşmesini kırdım az önce şansım yok vallahi billahi