- 62,949
- 32,193
- 113
Benimkini ödememişti IP dedi silmiştiödüyor
Benimkini ödememişti IP dedi silmiştiödüyor
çok kişi çekti bonusuBenimkini ödememişti IP dedi silmişti
Yok muro kurudukApo bir şey de yok etrafta canlanmamız lazım
Apo dayı zumabet kotunu al üstteYok muro kuruduk
Aldım yeğen eyvallahApo dayı zumabet kotunu al üstte
Rica ederim apo dayı günün vurucu geçsin 🤣Aldım yeğen eyvallah
Kuruduk be yeğen liver maçı ilk yarı 5.5 üst korner aldıkRica ederim apo dayı günün vurucu geçsin 🤣
Apo dayı bırakalım şu kuponu gidelim 6 tılı oynayalım bak içindem bi his apo dayı şans getirecek diyor 🤣Kuruduk be yeğen liver maçı ilk yarı 5.5 üst korner aldık
Çok kötü içerdeyiz bir çıkış yolu bulayım canlandıracağım buralarıMurom canlandır bizi murom
HajhahahahahhaApo dayı bırakalım şu kuponu gidelim 6 tılı oynayalım bak içindem bi his apo dayı şans getirecek diyor 🤣
Senin Allahına Kurban kardeşim varlıgın yeterÇok kötü içerdeyiz bir çıkış yolu bulayım canlandıracağım buraları
Senin de Allah'ına kurban dostum benimSenin Allahına Kurban kardeşim varlıgın yeter
Ne zman peki mezara girincemiHemen bir K bulup bed vaktini alıp yukarı çıkıyoruz hadi rolü koşturalım
At Oradan 5K bak Muro nasıl çıkıyor çıkmazsa bu formu bırakıp giderimNe zman peki mezara girincemi
95 ytl varsa atarmısın bir dal puro alıcamAt Oradan 5K bak Muro nasıl çıkıyor çıkmazsa bu formu bırakıp giderim
Apo dayı eğer roll yaparsan yazarmısın beni ben hiç rolle girmedimNe zman peki mezara girincemi
0000000000095 ytl varsa atarmısın bir dal puro alıcam![]()
Apoll yapApo dayı eğer roll yaparsan yazarmısın beni ben hiç rolle girmedim