- 7,642
- 2,997
- 113
Hadiii@wasil Amcamla ganyana bastık 6 ayak
Hadiii@wasil Amcamla ganyana bastık 6 ayak
@wasil Amcamla ganyana bastık 6 ayak
40 yeğenDenk gelirse atarım dayı bu arada yaşını merak ettim kaç yaşındasın dayı benden büyüksün eminim
Vay be dayım ben 28 olucam 😁40 yeğen
Aynen @wasil Dayımın bastığı at koçari rahatsızlanmış galiba yarın belli olucak yoksa gitti 50 kağıtHadiii
Ulan be en güzel zamanlar aslında burda olmamalısın en güzel zamanlarını burda harap ediyorsunVay be dayım ben 28 olucam 😁
Belkıs değilmiydiAynen @wasil Dayımın bastığı at koçari rahatsızlanmış galiba yarın belli olucak yoksa gitti 50 kağıt
Kılıfın ardında hemen veriyimAynen @wasil Dayımın bastığı at koçari rahatsızlanmış galiba yarın belli olucak yoksa gitti 50 kağıt
Tabikide dayıcım ama işte bazı şeyleri erkenden yaşadım muroo abiye anlattım ben müsait zamanda ben anlatırım inşallah abi sanadaUlan be en güzel zamanlar aslında burda olmamalısın en güzel zamanlarını burda harap ediyorsun![]()
Belkıs menopoza girmiş dayı 🤣Belkıs değilmiydi
Tmam yeğen ne zaman istersenTabikide dayıcım ama işte bazı şeyleri erkenden yaşadım muroo abiye anlattım ben müsait zamanda ben anlatırım inşallah abi sanada
Eyvallah dayıcımTmam yeğen ne zaman istersen
Musti 2021 22 23 yıllarında siteye 300 atar 5k çekerdim 3k çekerdim artık böyle bir şey yok binlerce oynayıcı var kazanma oranı düşüyor reisNe zaman bj all in yapsam a alıyor bu sadece benım basıma da gelmıyor herkesin başına geliyor bir bokluk var kazanmak çok zorlastı
Ne poker ne rulet ne de spor bahıslerı keyif vermiyor resmen adamlar bızı jikiyor keyif alıyoruz bırakmıyoruz da böyle bir hastalık görmedim benMusti 2021 22 23 yıllarında siteye 300 atar 5k çekerdim 3k çekerdim artık böyle bir şey yok binlerce oynayıcı var kazanma oranı düşüyor reis
Nereye bitiyor daha ölmedik dostBitmiş konu
Valla dost şu konu ölmesin ne güzel sohbet ediyorduk muro ruling nerde bunlar yaNereye bitiyor daha ölmedik dost
Musti kafamız güzel dost hafta sonu oldu böyle olduValla dost şu konu ölmesin ne güzel sohbet ediyorduk muro ruling nerde bunlar ya