- 17,131
- 13,984
- 113
Ana para en iyisi aslında yada şöyle sen ana para ile oyna rollü de ben yapayım sen yorulmaYok onlar yaramaz bana
Ana para en iyisi aslında yada şöyle sen ana para ile oyna rollü de ben yapayım sen yorulmaYok onlar yaramaz bana
Yatırım bonusumuRulRuli senin bidiğin varmı
Halis Karataş mıHalis harikalar diyarındaydım dayım 🤣🤣
Evet cevrimsiz vereYatırım bonusumu
Valla tek kat çevrim 1k yatırıma 1klık frespin veriyor leogrand atlas var 1k yatırıma 500 lük tek frespin veriyor şuanda çevrimsiz bonus veren yok reis betyolu var çevrimli girilmezEvet cevrimsiz vere
Emekli oldu dayım o 🤣Halis Karataş mı![]()
Neyse saol eyvallahValla tek kat çevrim 1k yatırıma 1klık frespin veriyor leogrand atlas var 1k yatırıma 500 lük tek frespin veriyor şuanda çevrimsiz bonus veren yok reis betyolu var çevrimli girilmez
Oo yeğen sen eşşekten anlıyormunEmekli oldu dayım o 🤣
Dayı evimin yukarısında hipodrum var çok eşşek izledim dayı 🤣Oo yeğen sen eşşekten anlıyormun![]()
The touch the wolf izledin mi yeğenDayı evimin yukarısında hipodrum var çok eşşek izledim dayı 🤣
🤣 at en son 2017 de çıkmış dayı galiba şehir bilmiyorumThe touch the wolf izledin mi yeğenşehir hangisi
Sakatlandı yeğen o at inglizlerde öyle bir at görmedim 1000 metre de koşardı 2400 de inanılmaz bir attı nazar oldu🤣 at en son 2017 de çıkmış dayı galiba şehir bilmiyorum
Sen hangi şehirdesin🤣 at en son 2017 de çıkmış dayı galiba şehir bilmiyorum
🤣🤣 dayı yeğeninin nerde yaşadığını nasıl bilmezsin o kadar muhabbetimiz var BURSASen hangi şehirdesin
Hahahha ihtiyarlığıma ver🤣🤣 dayı yeğeninin nerde yaşadığını nasıl bilmezsin o kadar muhabbetimiz var BURSA
Roman beygiri koşuyor reis şuanda havalar soğuk üstlerine battaniye atmışlar denk gelirse çeker buraya atarım dayı 🤣🤣Hahahha ihtiyarlığıma verBursa'da koşmadı o at bursa da sadece eşşekler koşuyor
![]()
Yok be yorma kendini 4 yıl oldu bakmıyorum artıkRoman beygiri koşuyor reis şuanda havalar soğuk üstlerine battaniye atmışlar denk gelirse çeker buraya atarım dayı 🤣🤣
Denk gelirse atarım dayı bu arada yaşını merak ettim kaç yaşındasın dayı benden büyüksün eminimYok be yorma kendini 4 yıl oldu bakmıyorum artık
@wasil Amcamla ganyana bastık 6 ayakNaptınız telefonumun arkasındaki 50₺ler