- 726
- 2,401
- 93
Muro neredesin dost
Bunaldım be reis herşeyden herkesten valla hiç mi bir şey yolunda gitmez manevi yönden yolunu kaybetmiş bedevi gibiyimYine sessiz buralar napıyosun dostum günün nasıldı
Dost sen işini halletinmi bans söyledğiğinAleyküm selam
Aleyküm selam dostumSelamünaleyküm güzel insanlar nerde bizim tayfamız @Muroo1988 nerdesin babacım
Yok halledemedim.muro nerde öğlenden beri yokDost sen işini halletinmi bans söyledğiğin
Dost sağlam site lazım yüzde 10 15 cevrismi spor bonusu versinAleyküm selam dostum
Uçuş modunu açmıştırYok halledemedim.muro nerde öğlenden beri yok
İlla bonus olmalı mıDost sağlam site lazım yüzde 10 15 cevrismi spor bonusu versin
Sabah vurdu dumana takılmıştır bakalım kendine gelise gelirUçuş modunu açmıştır![]()
Olsun bi kupona basıcam bonuslada roll yaparımİlla bonus olmalı mı![]()
Adam dumansız hava sevmiyorSabah vurdu dumana takılmıştır bakalım kendine gelise gelir
Reis ben bonus işini pek kullanmıyorum ama roket betvakti joker de var diye biliyorumOlsun bi kupona basıcam bonuslada roll yaparım
Yok onlar yaramaz banaReis ben bonus işini pek kullanmıyorum ama roket betvakti joker de var diye biliyorum
Burdayız reisSelamünaleyküm güzel insanlar nerde bizim tayfamız @Muroo1988 nerdesin babacım
Dayım nerelerdesin ya🤣Reis ben bonus işini pek kullanmıyorum ama roket betvakti joker de var diye biliyorum
Burdayım yeğen sen nereye gittinDayım nerelerdesin ya🤣
RulRuli senin bidiğin varmıBurdayız reis
Halis harikalar diyarındaydım dayım 🤣🤣Burdayım yeğen sen nereye gittin![]()