Link atsan bize de abiJAGLERBET'TE 500 TL ekledi birkt Çevrim 5 kat çekim anasını satayım çekemedim deli olacağım ya baskete Nereden aldın futbolda 1800 yaptım girdik baskete anasını satayım böyle bir şey yok ya o da yattı deli olacağım ya
Yok Kral link minik yokLink atsan bize de abi
Üye olsak ekler miYok Kral link minik yok
Bilmiyorum kardeşimÜye olsak ekler mi
Murp adını sanı ne ekilicek canlı destek abiBilmiyorum kardeşim
Ya kardeşim yok diyorum niye anlamıyorsun Sen zorluyorsun beniMurp adını sanı ne ekilicek canlı destek abi
Kadın eklemiyor size özeldi diyor aradığı kişileri ekliyormuş öyle demişti banaMurp adını sanı ne ekilicek canlı destek abi
Kadınnn adı söylicen sadede canlı destek onu soruyorKadın eklemiyor size özeldi diyor aradığı kişileri ekliyormuş öyle demişti bana
Vallahi bilmiyorum ki Sildim onu yaKadınnn adı söylicen sadede canlı destek onu soruyor
İyilik akımı sıfr abi sendeVallahi bilmiyorum ki Sildim onu ya
Ya numarayı sildim kaybedince engelledi mi o kişiyi de rahatsız etmesin diyeİyilik akımı sıfr abi sende![]()
a sSelamun aleyküm
Aleyküm selamSelamun aleyküm
Sen aldınmı reis jojo 50 k yatırıma 2500 veriyormuş benim o kadar yatırım yokAleyküm selam
Aldım da kaybettim dostum bişey vermedi slotlarSen aldınmı reis jojo 50 k yatırıma 2500 veriyormuş benim o kadar yatırım yok
20 kat çevrim istiyor imkansız yaAldım da kaybettim dostum bişey vermedi slotlar