Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,834
3,533
113
kripto aç bu forumda da oraya aktarcaklar,ecüzdan iyice daraldı,sitelerde oraya yoğunlaşacak,havale Qr filan hikaye, ilk etapta para pompalayacaklar,3-4 gün önce imajbet 2 lira yatır 2 biz ekleyelim dedi,cevrimsiz,sonra seka grup aradı sırayla %50 çevrimsiz,ya soğuk cüzdana yada global piyasaya yönelecekler,şu 1-2 ay operasyonlar varken siteler bedava para dağıtır.

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
kripto aç bu forumda da oraya aktarcaklar,ecüzdan iyice daraldı,sitelerde oraya yoğunlaşacak,havale Qr filan hikaye, ilk etapta para pompalayacaklar,3-4 gün önce imajbet 2 lira yatır 2 biz ekleyelim dedi,cevrimsiz,sonra seka grup aradı sırayla %50 çevrimsiz,ya soğuk cüzdana yada global piyasaya yönelecekler,şu 1-2 ay operasyonlar varken siteler bedava para dağıtır.
Tr deki hiç bı site globale acilamaz bilader

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,205
1,992
113
Bu basketin allah belasını versın sheppardın bin türlü versin +8.5 dedim fark 4 30 saniyede 9 da bitirdiler herif 2 sanıye kala 3 atıs faul yaptırdı sovmekten duramıyorum basket oynarsam namert olayım iğrendim artık o.... Bunlar bu kadarı olamaz

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,568
31,917
113
Bu basketin allah belasını versın sheppardın bin türlü versin +8.5 dedim fark 4 30 saniyede 9 da bitirdiler herif 2 sanıye kala 3 atıs faul yaptırdı sovmekten duramıyorum basket oynarsam namert olayım iğrendim artık o.... Bunlar bu kadarı olamaz
Gecmis olsun kral

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,205
1,992
113
2 sn kala gitti faul yaptı 3 yerınden bıraksa atamıcsk namussuzlar 3/3 attı ona da hayret ediyorum yine sıfırladık Screenshot_20260206-050610.jpg

ayhan1334

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,303
603
113
10801.jpg
Osimhen sen şimdi naneyi yemedinmi 😂😂😂

dextermorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
722
2,400
93
Uyudum uyandım hala murom hala ayakta 😃 kupon yapmıştım uyumadan jalen Johnson a mı doncic e mi td yapar diyip dedimsonuçta doncic yapar dedim adam sakatlanmış😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...