- 3,561
- 2,236
- 113
Ne varsa eskilerde var diyorsun abi 🤣Gülme ama bir şey söyleyeceğim ben maçkolik'ten izliyorum eski Maçkolik var ya uygulaması değil tehlikeli atak videolu olan yok mu 😄
Ne varsa eskilerde var diyorsun abi 🤣Gülme ama bir şey söyleyeceğim ben maçkolik'ten izliyorum eski Maçkolik var ya uygulaması değil tehlikeli atak videolu olan yok mu 😄
Güzel diyorlar at eti, temiz hayvan ot yiyor sonuçta yenir. Olsa hayır dememYok reis bursalıyım bizim kebapçı 20 senedir at eti kesiyor 2023 de patladı daha yiyemedik haberimiz yoktu ulan ne tatlı geliyordu o et
Nerde krdsm bu golAdım 2 muromm
Benim en merak ettiğim bu geyik varya vurup yemek nasip olur inşallah bir gün zor ama yasak çünkü çok tatlı oluyormuşGüzel diyorlar at eti, temiz hayvan ot yiyor sonuçta yenir. Olsa hayır demem
Rahmetli dedem vuruyordu ormanda. Hapis cezası var. Dedem eve getiriyordu hemen kıyma yapıyorlardı köfte olarak yiyorduk çok lezzetli hayvan. Ama her avcı vuramaz onu. Tek atış şansın var yoksa zıplıyor biliyorsunBenim en merak ettiğim bu geyik varya vurup yemek nasip olur inşallah bir gün zor ama yasak çünkü çok tatlı oluyormuş
Onun da tadı çok güzel bu aradaBenim en merak ettiğim bu geyik varya vurup yemek nasip olur inşallah bir gün zor ama yasak çünkü çok tatlı oluyormuş
Ama domuzun ki daha tatliydiOnun da tadı çok güzel bu arada
Sen harbiden domuz eti yedin miAma domuzun ki daha tatliydi
1 kere denedimSen harbiden domuz eti yedin mi
Müslümanlıktan çıkmışsın o zaman1 kere denedim
Nasıl kıyak mı1 kere denedim
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Müslümanlıktan çıkmışsın o zaman
Muro böyle hurafelere inanmaMüslümanlıktan çıkmışsın o zaman
Muro abi isminin hakkını vermiş işte 😂😂..Müslümanlıktan çıkmışsın o zaman
Valla ben çok begenmistimNasıl kıyak mı
Bilmeden Yes Hadi neyse de bildiği halde yediyse israiloğulları 'nın yakından oldu🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Lezzetli dost ciddenValla ben çok begenmistim