- 3,908
- 3,010
- 113
mat ile jojo günlük ölüsü 500tl kodlardan geleni katlarsan
oyuna alırsa başka tabi
bugün jojo gatesde oyuna aldı 362 tl verdi 5 betten
En zoru idrar vermek abi 🤣 ben yaktım zamanında ceza almadım ama pandemiye denk gelsi7 8 dosya bitirdim en zoru bu geldi Nedense
Onu hiç söyleme Bir de sürprizi varmış bunun tekrar cezaevine gidebiliriz 9 seferde bitirdi en son o da takıldığım halde bitirdim Doktor artık dediği halde bu devam ediyor bıktı herhalde temiz verdi gönderdi ama sürprizi de var bununEn zoru idrar vermek abi 🤣 ben yaktım zamanında ceza almadım ama pandemiye denk gelsi
Deme reis yatamam ben dar alanda bunalırım bakmak lazım aslında hiç bakmadımOnu hiç söyleme Bir de sürprizi varmış bunun tekrar cezaevine gidebiliriz 9 seferde bitirdi en son o da takıldığım halde bitirdim Doktor artık dediği halde bu devam ediyor bıktı herhalde temiz verdi gönderdi ama sürprizi de var bunun
Kur'an çarpsın bak ben ceza derken öyle gelenler vardı denetimi bitmiş bir iki sene sonra Sürpriz yapmışlar pis vermiş tekrar dosyayı açmış cezaevine gönderdiler çocuğu yanımıza bu yeni çıkmış önceden yoktu bu 7 8 dosya bitirdim hiç böyle bir şey görmedim bu iki senedir mi var 3 senedir mi var Böyle bir şey var herhaldeDeme reis yatamam ben dar alanda bunalırım bakmak lazım aslında hiç bakmadım
İnşaallah muromBitecek Tabii 7-8 dosya bitirdim böyle
Murom calisiyomusun yani adli sicilin bozuk ya iş bulabiliyomusinOnu hiç söyleme Bir de sürprizi varmış bunun tekrar cezaevine gidebiliriz 9 seferde bitirdi en son o da takıldığım halde bitirdim Doktor artık dediği halde bu devam ediyor bıktı herhalde temiz verdi gönderdi ama sürprizi de var bunun
Kimse almıyor sicilden dolayı en son çökmeye başlayacağım bakalım ne zaman yakındırMurom calisiyomusun yani adli sicilin bozuk ya iş bulabiliyomusin
4 sene oldu abi inşallah karşıma çıkmaz benim abim yeni çıktı tekrar girer ozaman dediğin gibiyseKur'an çarpsın bak ben ceza derken öyle gelenler vardı denetimi bitmiş bir iki sene sonra Sürpriz yapmışlar pis vermiş tekrar dosyayı açmış cezaevine gönderdiler çocuğu yanımıza bu yeni çıkmış önceden yoktu bu 7 8 dosya bitirdim hiç böyle bir şey görmedim bu iki senedir mi var 3 senedir mi var Böyle bir şey var herhalde
Murom sicili bozuk olupta işe girenler çok var sende bulursun inşallahKimse almıyor sicilden dolayı en son çökmeye başlayacağım bakalım ne zaman yakındır
Vallahi sürpriz yapıyorlar haberi olsun zaten denetimde söylüyor sürprizi vaka sorumlusu4 sene oldu abi inşallah karşıma çıkmaz benim abim yeni çıktı tekrar girer ozaman dediğin gibiyse
Murom bide benim şuanda adlı sicilim temiz ama eski habg bozulabilir heran şimdi girdi çıktı yaptıktan sonra birtane adlı sicil kaydım gözükecek o nezaman sistemden silinir ?Kimse almıyor sicilden dolayı en son çökmeye başlayacağım bakalım ne zaman yakındır
Beni almıyorlar dikeceğim diye Korkuyorlar herhalde anlamadım 😄Murom sicili bozuk olupta işe girenler çok var sende bulursun inşallah
5 seneMurom bide benim şuanda adlı sicilim temiz ama eski habg bozulabilir heran şimdi girdi çıktı yaptıktan sonra birtane adlı sicil kaydım gözükecek o nezaman sistemden silinir ?
Harbimi murom birisi bişey demişti onunda 1 tane vardı cimere yazmış silmisler5 sene
O alışık abi de ben duramam inşallah bir şey çıkmaz kaldırıma vururum kendimiVallahi sürpriz yapıyorlar haberi olsun zaten denetimde söylüyor sürprizi vaka sorumlusu
E devletten başvuru yapıyonHarbimi murom birisi bişey demişti onunda 1 tane vardı cimere yazmış silmisler
Senin 4 sene oldu mu Seninkinden bir şey çıkmaz 2 3 sene önce çıkmış bu muhabbetO alışık abi de ben duramam inşallah bir şey çıkmaz kaldırıma vururum kendimi