- 5,953
- 3,375
- 113
Hbvgfclmx
Matbet
Matbet
Lamine ben saldım artık kot işini 🤣🤣Hbvgfclmx
Matbet
Matko tatlı dedim şunu alayım direkt bitik yaAbi elde emanet kıyıcı resmi gönderseydin bu kadar uğraşmazdı vâr ol 😁
Matko tatlısımı aldın muroo abi yeriz yeriz 😁Matko tatlı dedim şunu alayım direkt bitik ya
Bir şey verdiği yok abi zaten aynı hikayeYok ya mat vermiyor ya parmaklarım acıdı artık
Yokla beni 10tlden oyuna soktu 20p odediBir şey verdiği yok abi zaten aynı hikaye
Biliyorum ödemediğini zaten yaBir şey verdiği yok abi zaten aynı hikaye
10 TL'den oyuna soktu 20 TL ödedi dalga mı geçiyorsunYokla beni 10tlden oyuna soktu 20p odedi
200 Muro ne 20 si10 TL'den oyuna soktu 20 TL ödedi dalga mı geçiyorsun
Kupon paran çıkmış Daha ne istiyorsun200 Muro ne 20 si
Bj de eridi bileKupon paran çıkmış Daha ne istiyorsun
Harcasaydın sonra 20 yi talep etseydin adam 1.4 m vurmuş yok site elemanı hiç etmiş felan ben site elemanı olsam kriptoya çekerdim 🤣Yokla beni 10tlden oyuna soktu 20p odedi
@RuLing ismi değiştir tekrar chapo yap@Muroo1988. İr
Harcasaydın sonra 20 yi talep etseydin adam 1.4 m vurmuş yok site elemanı hiç etmiş felan ben site elemanı olsam kriptoya çekerdim 🤣
Piçapo 🤣🤣@RuLing ismi değiştir tekrar chapo yap
Yok el chapo😄Piçapo 🤣🤣
Biter murom biter benim 2020 yılındaki suçla mahkemeye kadar imza atmıştım 1 seneBitsin kurtulayım ya Önüm açılsın ya bıktım artık ya pazartesi Ne çabuk geliyor anlamadım hafta pazartesiden Pazartesi imzaya çıkıyorum ya
Yeni konunu merakla bekliyorum krdsmBiter murom biter benim 2020 yılındaki suçla mahkemeye kadar imza atmıştım 1 sene
Bitecek Tabii 7-8 dosya bitirdim böyleBiter murom biter benim 2020 yılındaki suçla mahkemeye kadar imza atmıştım 1 sene