- 3,727
- 2,368
- 113
Böyle yaptım abi bu sefer @Muroo1988
Ekli dosyalar
-
329.5 KB Görüntüleme: 13
bu site adamın donuna kadar selfi isterBöyle yaptım abi bu sefer @Muroo1988
Sponsor burayabu site adamın donuna kadar selfi ister
Abi bu güzel düşüncen için teşekkür ederim gerçekten hani sayılı dostumuz var içinde sende varsın baş tacısın bunu söylemen bile yetiyor inşallah daha fazlasını kazanırsın vâr olKardeşim daha öncede söylemiştim hatırlarsan ihtiyacım yok benim keyfi oynuyorum keyfini çıkarıyorum, dün kazandım iki kişiye dm'den ulaştım ( senden daha önce tanıdığım kardeşlerim diyelim ) yine vurursam dm'den ulaşacağım sana aklımdasın
🤣🤣🤣🤣🤣Ne yapayım Ben ne yapayım şimdi ya dolandıran kişiyi bulursam söyle geleyim mermi atayım ona onu mu istiyorsun
Krdsm insan bı içimizi rahatlatmaya çalışır ayıp beNe yapayım Ben ne yapayım şimdi ya dolandıran kişiyi bulursam söyle geleyim mermi atayım ona onu mu istiyorsun
Sende cansın kardeşim, ben kaçıyorum maça gece gelirim görüşürüz 👋Abi bu güzel düşüncen için teşekkür ederim gerçekten hani sayılı dostumuz var içinde sende varsın baş tacısın bunu söylemen bile yetiyor inşallah daha fazlasını kazanırsın vâr ol
Hayrola ne oldu reisKrdsm insan bı içimizi rahatlatmaya çalışır ayıp be
Muro zaten daralmış iyice dert yüklüyor sen şimdiKrdsm insan bı içimizi rahatlatmaya çalışır ayıp be
Tamamdır abi Allaha emanet olSende cansın kardeşim, ben kaçıyorum maça gece gelirim görüşürüz 👋
Sahte siteye 5k artık yavHayrola ne oldu reis
Yapma be 😕 geçmiş olsunSahte siteye 5k artık yav
Ulan bende yaptım maç sonucu kazanır diye ilk yarı 1 1 yaptılar 🤣 gelir ama benimki öyle hissediyorumSallamasyon bastım
Benimki yatrı biri 3.50 diiğeri 3.30 yapcak bir şey yok umarım senın ko gelir🤣Ulan bende yaptım maç sonucu kazanır diye ilk yarı 1 1 yaptılar 🤣 gelir ama benimki öyle hissediyorum
Konya makine 86'da 4,5 üstü girdim yanına ben bir maç koydum gelirse veriyor Gelmezse de anasını satayımBenimki yatrı biri 3.50 diiğeri 3.30 yapcak bir şey yok umarım senın ko gelir🤣
Vallahi attı Tek maça kaldımKonya makine 86'da 4,5 üstü girdim yanına ben bir maç koydum gelirse veriyor Gelmezse de anasını satayım