- 63,285
- 32,381
- 113
Yok kızma ile alakası yok da bir muhabbete şahit oldum da boş ver o da bizde kalsın Sonra konuşuruzNiye kızdın mı
Yok kızma ile alakası yok da bir muhabbete şahit oldum da boş ver o da bizde kalsın Sonra konuşuruzNiye kızdın mı
Tamamdır dostumYok kızma ile alakası yok da bir muhabbete şahit oldum da boş ver o da bizde kalsın Sonra konuşuruz
Maçlara bakiyim bari 4 maç çıkartabilirsem kupon yapıyım takip ederiz zaman geçerYok kızma ile alakası yok da bir muhabbete şahit oldum da boş ver o da bizde kalsın Sonra konuşuruz
4 maç niye çıkarıyorsun tek tek yapsana daha mantıklıMaçlara bakiyim bari 4 maç çıkartabilirsem kupon yapıyım takip ederiz zaman geçer
Sevmiyorum onu ya sarmıyor öyle4 maç niye çıkarıyorsun tek tek yapsana daha mantıklı
Gelsin artık ya yeşillendir kendiniSevmiyorum onu ya sarmıyor öyle
Niye abi ne yaptık benBoş ver ya gelmesin
Eyvallah sen deTamam hadi Allah'a emanet
Tgden yaz sana bir mail ekran görüntüsü atayım call center arayıp bonus eklemesi yapıyor ben hattı iptal ettim şansını dene belki yedirirsinŞimdi gördüm 1 lira para yok deli olacağım ya
Whatsapı sildim hatti kapattımYaz bana watsap
Tamam reis 😍Muroo1988
Argo kullanmadan yorum yapar isen sevinriz Muroo
Konuda adam gibi adamlar olsun reis küfür geçmez zaten gece gelmişler yok parası koyuyormuş yok bilmem ne burada dert yerimi 😄Muroo1988
Argo kullanmadan yorum yapar isen sevinriz Muroo
Ben buradayken bu konuyu her türlü sahip çıkarım Reis beni biliyorsun 😄Konuda adam gibi adamlar olsun reis küfür geçmez zaten gece gelmişler yok parası koyuyormuş yok bilmem ne burada dert yerimi 😄
Geldim abi@RuLing neredesin Gel
Adam sıkıldım ya 😄Geldim abi