- 726
- 2,401
- 93
Kısmetin kapanmış.gündüz holinin özelleri almıştım celtic maçı ertelenmiş yeni gördümGünaydın Kral adam yine Kıl payı gitti ya deli olacağım ya bir kere kuponu tuttursam devamı gelecek ya
Kısmetin kapanmış.gündüz holinin özelleri almıştım celtic maçı ertelenmiş yeni gördümGünaydın Kral adam yine Kıl payı gitti ya deli olacağım ya bir kere kuponu tuttursam devamı gelecek ya
O kısmeti açmam lazımKısmetin kapanmış.gündüz holinin özelleri almıştım celtic maçı ertelenmiş yeni gördüm
Onu isteyene işte mermi atacaksın hakDostlar delikanlılıkta, sizin birine borcumu varsa, annenden veya babandan isteme hakları var mıdır?
Ne gelmesi sıfırladım bilerek Allah onların belasını versin yine iptal etmiş yok şartlar Tamamlanmamış diye Allah onların belasını versin@Muroo1988 betlouis birinin çekimi gelmiş abii 7 saatin sonunda bizim gelmedi ama daha gelir herhalde
Ne şartıymış bu daha napacakmışsınNe gelmesi sıfırladım bilerek Allah onların belasını versin yine iptal etmiş yok şartlar Tamamlanmamış diye Allah onların belasını versin
Allah bin kere belasını versin onların 8-9 bin liralık Çevrim yaptım en az hala şart tamamlanmadı bilerek yapıyor göndermemek için namussuzlar Ben de sıfırladım iki gündür uğraştırdı beni yaNe şartıymış bu daha napacakmışsın
Ayıptır ödemiceksen baştan söyle oyalamaAllah bin kere belasını versin onların 8-9 bin liralık Çevrim yaptım en az hala şart tamamlanmadı bilerek yapıyor göndermemek için namussuzlar Ben de sıfırladım iki gündür uğraştırdı beni ya
Çok zoruma gitti ya 2 gün uğraştırdı beni ya ulan ne kadar namussuzlar ya bir daha böyle konu açan var ya örnek veriyorum böyle siteleri Araştırmadan açıyorlar ya ana avrat düz giderim hiç fark etmez kim olursa olsun zamanımızı alıyor ya İnsan bir araştırır öyle açar yaAyıptır ödemiceksen baştan söyle oyalama
Sinyal var mıHadi Jojo mat
Şu an yok da her an atabilir ya bire doğruSinyal var mı
2000 oramŞu an yok da her an atabilir ya bire doğru
Mat sinyali verdi gateşte atacakSinyal var mı
Ve aleyküm selam kardeşimSelamun aleyküm Günaydın
Aleykümselam Kral adamSelamun aleyküm Günaydın
Napıyon abiAleykümselam Kral adam
Ne yapayım aynı koşturuyorum Ya sen ne yapıyorsunNapıyon abi
Betloui bekliyorum 7. Çekimi veriyorum 🤣 olucak abi hissediyorumNe yapayım aynı koşturuyorum Ya sen ne yapıyorsun