- 7,916
- 1,745
- 113
İşleminiz şu anda kontrol ediliyor, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Kafayı yemişler kafayı
Kafayı yemişler kafayı
500 tlmiz kaldıYalan dunya
O para gelir dostum merak etme en geç yarın gelir yani ikasbet boş site degilİşleminiz şu anda kontrol ediliyor, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Kafayı yemişler kafayı
Ciddiuse tg bak500 tlmiz kaldı
VarKripto var mi
Aynennnn aynen aynenO para gelir dostum merak etme en geç yarın gelir yani ikasbet boş site degil
Kripto da para var mı demek istedim krdsm
YokKripto da para var mı demek istedim krdsm
İyi kardeşim ne diyim o zaman gelmeAynennnn aynen aynen
Alırlar bundan sonra yatırımi kötü niyet başka bu birşey bunu net olarak gördüm- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
O zaman bı anlamı yok krdsm
Puhahahaha
😄İyi kardeşim ne diyim o zaman gelme
O zaman bı anlamı yok krdsm
Günaydın güzel insan dün betzula 200 frebe eklemişti 3 maç şuraya bak tek Golden ilk yarı gidiyor ikinci yarı Olana Bak ilk yarı 1 0 2 yarı 5 1 Allah bunların belalarını versinSelamünaleyküm güzel insanlar
@Muroo1988 baş tacısın güzel insann

Günaydın dostumSelamünaleyküm güzel insanlar
@Muroo1988 baş tacısın güzel insann
Geçmiş olsun dostumGünaydın güzel insan dün betzula 200 frebe eklemişti 3 maç şuraya bak tek Golden ilk yarı gidiyor ikinci yarı Olana Bak ilk yarı 1 0 2 yarı 5 1 Allah bunların belalarını versin Ekli dosyayı görüntüle 927023Ekli dosyayı görüntüle 927024
Günaydın Kral adam yine Kıl payı gitti ya deli olacağım ya bir kere kuponu tuttursam devamı gelecek yaGünaydın dostum