- 15,530
- 2,860
- 113
Kim dost6 saat takip ettik bide iban istedi yok oldu ayıp yani
Kim dost6 saat takip ettik bide iban istedi yok oldu ayıp yani
3 gundur 500 bulamiyosan o da senin ayıbin kral millete güvenerek iş mi yapilirAvukat yine aradı 500 TL bulamıyorum üç gündür. Dünkü roll en güvendim adam kaçtı . Parayı öğrendim ben slotta bitirmiş. Başka forumdan öğrendim
Eywallah dostumPanelden yedi sulaleni bulurlar cekmek istiyorsan yukle kardes
Kansiz site dedi hemen atlama ziya 😂😂😂Bilader benle alakası yok konun
bravBiliyorum
Ne kazandık
Gelir insallah kardesim @İkasbet Destek adamin isini cozun sayin destek beyler bi zahmetSiteden ilk çekimim 2 dk da ödendi yaptı orada bir killandim tamam hızlı ödersin de ilk çekimde az da olsa kontrol olur,havale çekecektim sürekli sıkıntı oluyor havale diye tron yaptım başımıza gelene bak
İptalde etmiyolar çekimi.diyorum o trx hesabina atmayın daha pasif o diyorum.manuel iptal yok diyo.ne yolladılar ne iptal ediyorlar.iptal etseler senin trx e yollatcam iptalde etmiyolar.pasif hesaba yolluycaklar virusbetinpara pic olcak ordaEe senin para geri geldi mi peki hesaba o sitede ?
500 borc istiyor iste beyni ona yetmis demekki 😂o işler öyle olmuyo be kardeş sen utanmadan yalan söylüyosun bare destekli salla biraz o borç avukata gitse 500 olmaz dosya parası zzaten 1,5-2k civarı
alt aldığım portekiz karıları 5 dk da 25 attı ilk 3 çeyrek toplamı 30u bile görmediNe kazandık
geçen haftada yazdı aynısını banlandı devam ediyo günlük faizi ekle bare500 borc istiyor iste beyni ona yetmis demekki 😂
Kaç kere dedim şu basket de üst al diyealt aldığım portekiz karıları 5 dk da 25 attı ilk 3 çeyrek toplamı 30u bile görmedi
hep 500 hiç artmıyoPeki borcu 100tl ise hepsi toplam 500 olduysa
moralim bozukKaç kere dedim şu basket de üst al diye
Essegi altin kafese koymuslar misali bro 😂geçen haftada yazdı aynısını banlandı devam ediyo günlük faizi ekle bare
Ne kullanıyorsunYakında Pronet in en mükemmel sitesini kuruyorum 🧐
Su içebiliyorum kardeşim şükür 🙂Ne kullanıyorsun
Sen her şeye neden karışıyorsun la zibidiKaç kere dedim şu basket de üst al diye
?Sen her şeye neden karışıyorsun la zibidi