- 15,855
- 9,788
- 113
La sen yazdın da aklıma geldi özel temsilci varda benim bu saat de uyanikmidid bilmiomNoldu cozuldu mu isin kardo
La sen yazdın da aklıma geldi özel temsilci varda benim bu saat de uyanikmidid bilmiomNoldu cozuldu mu isin kardo
Sapigi ol onun hemen muhendisin isini xozLa sen yazdın da aklıma geldi özel temsilci varda benim bu saat de uyanikmidid bilmiom
Gacı bide hergun ariyoSapigi ol onun hemen muhendisin isini xoz
Yok sitenin yaptığı iş değil kötü niyet varNoldu cozuldu mu isin kardo
Suan fanfini dedir o 😂Gacı bide hergun ariyo
Yalandan bir görsel attılar sanki herşeyi arastiramayi bilmiyoruzNoldu cozuldu mu isin kardo
@İkasbet Destek aktif suan yazmadi mi sanaYok sitenin yaptığı iş değil kötü niyet var
Destege dm attin miYalandan bir görsel attılar sanki herşeyi arastiramayi bilmiyoruz
Kontrol ediyomusDestege dm attin mi
O bişi yapmıyor ya kontrolde diyip geçiyor@İkasbet Destek aktif suan yazmadi mi sana
Herşey saatler önce atıldı herkeseDestege dm attin mi
Tronlari yoktur belki bekle bakalm kardesm globale mi cektin pekiO bişi yapmıyor ya kontrolde diyip geçiyor
Başkan dün adam kayboldu 6 saat tam takip ettik yavGacı bide hergun ariyo
Valla ben iyiki etmedim kral forumda çok var böyle kahpeBaşkan dün adam kayboldu 6 saat tam takip ettik yav
6 saat takip ettik bide iban istedi yok oldu ayıp yaniGacı bide hergun ariyo
Evet ya mesele bekleme süresi geç ödenmesi o bu değil hepsine okeyim,mesele yalan dostum ödeme yapıldı diyip binance ile görüşün demeleri bana yalandan ödeme tx id atiyolar binance diyor ki böyle birşey yok tronscanda zaten herşey belli,ucuz işler bunlar.Betco mu hepsi lanet olsunTronlari yoktur belki bekle bakalm kardesm globale mi cektin peki
Varmı bilgisi olan dostlar yardımcı olabilirmisiniz?Dostlar pradabet güvenilirmi çekim için kimlik istiyo yüklenir mi ?
Gelir insallah kardesim ne diycen sitelerin hepsini al birini vur otekine hepsi birbirinden bokEvet ya mesele bekleme süresi geç ödenmesi o bu değil hepsine okeyim,mesele yalan dostum ödeme yapıldı diyip binance ile görüşün demeleri bana yalandan ödeme tx id atiyolar binance diyor ki böyle birşey yok tronscanda zaten herşey belli,ucuz işler bunlar.Betco mu hepsi lanet olsun
Panelden yedi sulaleni bulurlar cekmek istiyorsan yukle kardesVarmı bilgisi olan dostlar yardımcı olabilirmisiniz?