- 3,559
- 2,233
- 113
Sal musti aga biraz zaten sıkıntıdasınSagol tenerifenşn allaj belasını versin
Sal musti aga biraz zaten sıkıntıdasınSagol tenerifenşn allaj belasını versin
Sponsor mu buraya ikasbetBeyler ikasbet sorun yaşıyorum destek başlığına yazdım destek atar misiniz,kötü niyet var çünkü
EvetSponsor mu buraya ikasbet
işin zor geçmiş olsun zor bir yer ödeme de çok geciktiriyorBeyler ikasbet sorun yaşıyorum destek başlığına yazdım destek atar misiniz,kötü niyet var çünkü
Ödeme gecikebilir bu normaldir ama yalan konuşuyorlar bu hoş değil, forumda sürekli gördüğüm için ilk yatırımı yaptımişin zor geçmiş olsun zor bir yer ödeme de çok geciktiriyor
anladım umarım çözülürHayır @Sisifos binance global
Güvenli internet açık mıArkadaşlar herkese iyi geceler bir sorum olacak, Operatör degişikli yaptım siteleregiris yaparken sms onay kodu gelmiyor hesabıma giriş yapamıyorum,tüm ayarlara baktım bir sorun görünmüyor, bilen var mı nasıl düzelir
Kapattım açıkken sitelere girmiyordum, şimdi de sms onay kodu gelmiyorGüvenli internet açık mı
3 tane oyın var hangısını seceyım sencw@Pokercimusti buradan yaz musti
Hangi oyunlar var musti3 tane oyın var hangısını seceyım sencw
Ikı kere 4 k lık oyuna alıp bıse odemedı 2300 yolladı o da gtiti neyse evdekılere denerıx yarın ama saçma baya dede gırseydım keşke dıger 2 oyun çok sacmaHangi oyunlar var musti
Noldu cozuldu mu isin kardoBeyler ikasbet sorun yaşıyorum destek başlığına yazdım destek atar misiniz,kötü niyet var çünkü