Geldini@Muroo1988 betlouis birinin çekimi gelmiş abii 7 saatin sonunda bizim gelmedi ama daha gelir herhalde
Bana daha gelen yok deveci 1 kişiye gelmiş ama öyle dediGeldini
YokturDostlar delikanlılıkta, sizin birine borcumu varsa, annenden veya babandan isteme hakları var mıdır?
İns sanda gelir abiBana daha gelen yok deveci 1 kişiye gelmiş ama öyle dedi
İnşallah rafık artık site adamımı bilmiyorum o kişi ama bakıcazİns sanda gelir abi
Ödeme deveci varlık fonuna 500 lirayla kapatırsınAMK son 500 liram var kırmızı siyah oynuycam Ziraat SMS atmış yarın ödemezsiniz varlık fonu diye 5 k yapmazsam ben bittim
Yok abi eve gelse dayım siker beni tama son 1saat var 1e kadar öderim insÖdeme deveci varlık fonuna 500 lirayla kapatırsın
Neyse ilk el geldi kırmızı ben ins 5 dk iyi haber veririmÖdeme deveci varlık fonuna 500 lirayla kapatırsın
Eve bir şey gelmiyor deveci benim 2023 de 50 k borcum vardı 22 k ya kapattımYok abi eve gelse dayım siker beni tama son 1saat var 1e kadar öderim ins
Bol şans deveciGüzel bakiye 2 oldu abi all in girecem bı 2dk izlim 4 kırmızı deri oldu
Dm gel yes lan yes dm gelBol şans deveci
Geçmiş olsun musti1200 borç aldım onuda kaybettik iyi mi takım 10 fark ondeydı yenildi bi süre uzak duruyorum artık yeter ya
Sagol tenerifenşn allaj belasını versinGeçmiş olsun musti