- 15,855
- 9,788
- 113
2den 1 olmuş o maç bideBak Seni etiketledim o kadar emindim 2-1 skor geçiyordu içimden ilk yarı 1-0 ikinci yarı 2-1 deplasman alır diyordum harbiden skor geldi ya
2den 1 olmuş o maç bideBak Seni etiketledim o kadar emindim 2-1 skor geçiyordu içimden ilk yarı 1-0 ikinci yarı 2-1 deplasman alır diyordum harbiden skor geldi ya
İkiden iki ne ile bakıyorsun senHe yok 1 den 1 mis
Muro kafamız nasıl güzel amaİkiden iki ne ile bakıyorsun sen
Para var huzur var efendimMuro kafamız nasıl güzel ama
Yav yok be uykusuzlukdan gözümüzün önünü goremiozPara var huzur var efendim
HHahahahHHHa aynı vallahiYav yok be uykusuzlukdan gözümüzün önünü goremioz
Yattın mıYav yok be uykusuzlukdan gözümüzün önünü goremioz
YokYattın mı
Muro'nun özelliği oSen mesaj yazdığında niye bildirimi gelmiyo bana la
Hee Muro bugün akşama kadar uyumayip uykuyu düzene sokuyoz anladinMuro'nun özelliği o
Akşamı bulmadan saat 2.00 3.00'e kadar bir şeyler yapmam lazımHee Muro bugün akşama kadar uyumayip uykuyu düzene sokuyoz anladin
Valla bilmiomda dayanicam galiba bayiliyom benAkşamı bulmadan saat 2.00 3.00'e kadar bir şeyler yapmam lazım
Bayconti salla kazan yapsana daha yeni gördüm bunu haValla bilmiomda dayanicam galiba bayiliyom ben
Yaptım tekrar deneyiniz diyoBayconti salla kazan yapsana daha yeni gördüm bunu ha
Ben salladım simit+ayran verdi aq fakirlik her an her yerde bizimleBayconti salla kazan yapsana daha yeni gördüm bunu ha
Fakirlik diz boyuBen salladım simit+ayran verdi aq fakirlik her an her yerde bizimle