Bence Bonus almadan çevir@Muroo1988 roketbet alıcam murom deniyelim 1500 ceviirimi var 5 kat şansımıza ne dersin
Olsun ben senin sponsorlugunda yağıcam 5 kat ceviriiz olmassa freebeti atarımBence Bonus almadan çevir
Şu verabeti 5000 lira benimki de tek Golden gitti ruling'inki de tek Golden gitti yetişemedi 6,5 üst dedim 6 oldu girememişti 7,5 üstü girdik bizde 6,5 bitti ya@Muroo1988 roketbet alıcam murom deniyelim 1500 ceviirimi var 5 kat şansımıza ne dersin
Hadi bakalım inşallah Ulan senin var ya milyonları kazanmanı istiyorum burada birkaç arkadaş daha var gönlü zengin insanlarsınızOlsun ben senin sponsorlugunda yağıcam 5 kat ceviriiz olmassa freebeti atarım
Konu acıcam şimdi burayı kirletmeleyim ordan devam ederizHadi bakalım inşallah Ulan senin var ya milyonları kazanmanı istiyorum burada birkaç arkadaş daha var gönlü zengin insanlarsınız
Banada vermediŞuraya bak ya matı yine alamadık ya
Sen nasıl istiyorsan Kral adamKonu acıcam şimdi burayı kirletmeleyim ordan devam ederiz
Jojo'yu tek'te aldım ama hiç almamıştım bunlarıBanada vermedi
Ben aldım abi jojoyu 8 lira verdi gönderdi öğlenJojo'yu tek'te aldım ama hiç almamıştım bunları
72 verdi uçağa girdim dedim 200 yapayım maçlara gireyim o da gittiBen aldım abi jojoyu 8 lira verdi gönderdi öğlen
Banada vermedi
Ne akdar vericiydi abi uzmanUlan arsenal bir gol atmazsa bari ödül alırdık ya
büyük şanssızlık oldu muromUlan arsenal bir gol atmazsa bari ödül alırdık ya
Bilmiyorum kiNe akdar vericiydi abi uzman
Çok kötü sıkıntıdayım zaten anasını avradını ya böyle işibüyük şanssızlık oldu murom
murom ne kadar faturalar toplamÇok kötü sıkıntıdayım zaten anasını avradını ya böyle işi