- 62,952
- 32,197
- 113
Ben film izliyorum arada gelirim
Bende yatamBen film izliyorum arada gelirim
Kim ki o nolduGulboz adisinin yüzünden banlanazacam şimdi shellac kızgın işareti atıyor hakkınız helal edin
Rollere bak abi büyük kayıkçı ful gulboz oku gülme krizine girersinKim ki o noldu
AynenBugün de bitti elde var 0
Az bi vereceğim kaldı bırakacağım kumarı muro abi
İnsallah kralAz bi vereceğim kaldı bırakacağım kumarı muro abi
Gördüm kardeşim😆Rollere bak abi büyük kayıkçı ful gulboz oku gülme krizine girersin
Olaya bak süperstara bak ksfayı yşcem artık ya sonradan ekledim yoksa brunson asist ribsunt alıyordum yetişemedim ne diyimki artıkGördüm kardeşim😆
Donovan çok istikrarsız ya o maçta Allen 40 sayı atmış değişik takım clevlandOlaya bak süperstara bak ksfayı yşcem artık ya sonradan ekledim yoksa brunson asist ribsunt alıyordum yetişemedim ne diyimki artık
Oder empo güle güle harcaBu lavuk ödermi la muro Ekli dosyayı görüntüle 925456
Geçmiş olsun güzel insan sıkma canınıOlaya bak süperstara bak ksfayı yşcem artık ya sonradan ekledim yoksa brunson asist ribsunt alıyordum yetişemedim ne diyimki artık
Sağol dayı jojoda kod aldım 280lira var maç varmı gir hesaba benimOder empo güle güle harca
AtSağol dayı jojoda kod aldım 280lira var maç varmı gir hesaba benim
Watsap nasıl olsa slottaı eriteceksin şansımızı deneyelimSağol dayı jojoda kod aldım 280lira var maç varmı gir hesaba benim
Nasıl oluyor kodu ne zaman aldıSağol dayı jojoda kod aldım 280lira var maç varmı gir hesaba benim