- 7,981
- 3,526
- 113
Dost bunlar yönetici iyi gecinmemiz gerekDm den özür diledim
Dost bunlar yönetici iyi gecinmemiz gerekDm den özür diledim
Yoksa diyorsun gıdıklar jeDost bunlar yönetici iyi gecinmemiz gerek
AynYoksa diyorsun gıdıklar je
casivera var 100tl alıyor ayrıca nesine atabilirsin canlıda cyper futbolda iyi para dönüyor 50tl bile yeri geliyor katlanıyor90tl atılacak site varmi
Yok yav kalsın lazım olurcasivera var 100tl alıyor ayrıca nesine atabilirsin canlıda cyper futbolda iyi para dönüyor 50tl bile yeri geliyor katlanıyor
Niye o zaman soruyorsunYok yav kalsın lazım olur
Yok yav kalsın lazım olur
Buraya yaza yaza 5K yaptın anasını satayımValla ben yatıyorum abiler bu 5 k mesaj iyi oldu yarına bir parliament midnight bir yemek 300 de okeyde hesap yersek veririz Allah'a emanet olun sağolun kansız Akgül kesenize bereket olsun
En mantıklı futbolbasketi acilen bırakmam lazım son 20 gündür içimden geçti basket ya
bizde görürmüyüz 5 k mesaj bir günValla ben yatıyorum abiler bu 5 k mesaj iyi oldu yarına bir parliament midnight bir yemek 300 de okeyde hesap yersek veririz Allah'a emanet olun sağolun kansız Akgül kesenize bereket olsun
He valla hakkını helal beni 5 k bir sen birde @EşrefTEK80 yaptı gerçi nerde bilmiyemBuraya yaza yaza 5K yaptın anasını satayım
La 100mjs min baksana 90 atılan yer mi varNiye o zaman soruyorsun
öyle ya futbol oynayip az öz kazancaksın kaybedip donsuz kalmaktan iyidirEn mantıklı futbol
Görürsun ben 3 k ile 5 k arası 1 hafta surmedi daha mesaarimda silindibizde görürmüyüz 5 k mesaj bir gün![]()
80 var olurmuLa 100mjs min baksana 90 atılan yer mi var
bakalım :dGörürsun ben 3 k ile 5 k arası 1 hafta surmedi daha mesaarimda silindi
Gel burda istediğin kadar sohbet et Muro abiyle sıkıntı olmazbakalım :d