Kaç tane kaçtı ne diyeyim muroUlan şuraya bak ya böyle bir şey yok arkadaş ya vallahi yok billahi yok ya deli olacağım ya
Kaç tane kaçtı ne diyeyim muroUlan şuraya bak ya böyle bir şey yok arkadaş ya vallahi yok billahi yok ya deli olacağım ya
Yine ksybettik dost ne olucak kiNasılsınız dostlar giremedim bugün fazla ne var ne yok
Durmadan köşe vuruşu durmadan köşe vuruşu bir tane gol olmadı yaYine ksybettik dost ne olucak ki
Olmadı muro sağlık olsun ne yapalımDurmadan köşe vuruşu durmadan köşe vuruşu bir tane gol olmadı ya
Geçmiş olsun son kaybettigin kupon olsun distOlmadı muro sağlık olsun ne yapalım
İnsallahGeçmiş olsun son kaybettigin kupon olsun dist
Gerçekten adilik..bugün jojo num 2 oranı city yener 5 k verdik o bile gelmedi kısmet kapanmış😀 jojonun özellerde erken sonuçlandırma da yok holigan olsa kazanmıştı city 2-0 yaptığındaAllah bunlarınEkli dosyayı görüntüle 925380 belasını versin bak Daha da gol olacak
Allah belasını versin ya gol atacak takımı atmadık yere ikinci yarı gol yağıyorGerçekten adilik..bugün jojo num 2 oranı city yener 5 k verdik o bile gelmedi kısmet kapanmış😀 jojonun özellerde erken sonuçlandırma da yok hali olsa kazanmıştı city 2-0 yaptığında
Sıfır uyanmaktan Bıktım artık ya ulan en kötü 10K ile ya da 20K ile uyansan bir sabah gözüm açık gitmeyecek yaGerçekten adilik..bugün jojo num 2 oranı city yener 5 k verdik o bile gelmedi kısmet kapanmış😀 jojonun özellerde erken sonuçlandırma da yok hali olsa kazanmıştı city 2-0 yaptığında
Olur olur bir gün şansın yanında olmasına bakarSıfır uyanmaktan Bıktım artık ya ulan en kötü 10K ile ya da 20K ile uyansan bir sabah gözüm açık gitmeyecek ya
O şansı Bayağıdır yakalıyamıyom ancak elime iki üç bin lira geçecek ki 10 20 yapayımOlur olur bir gün şansın yanında olmasına bakar
Olur olur dostum sıkma sen canınıO şansı Bayağıdır yakalıyor ancak elime iki üç bin lira geçecek ki 10 20 yapayım
Eyvallah Kral adam çıktın mı hastaneden şu an hastanede misin hala kim hastaydıOlur olur dostum sıkma sen canını
Dedem 4. Evre kanser evdeyiz şimdi ama zor yaniEyvallah Kral adam çıktın mı hastaneden şu an hastanede misin hala kim hastaydı
Allah gani gani şifalar versinDedem 4. Evre kanser evdeyiz şimdi ama zor yani
Dost ben de koddan çıkanı fenere çalışacam 3 kasa 40 yapmaya çalışacak 30 borç 10 dağıtım ins puahahahaGerçekten adilik..bugün jojo num 2 oranı city yener 5 k verdik o bile gelmedi kısmet kapanmış😀 jojonun özellerde erken sonuçlandırma da yok holigan olsa kazanmıştı city 2-0 yaptığında
Fener'e kaç çalıştın şimdiye kadarDost ben de koddan çıkanı fenere çalışacam 3 kasa 40 yapmaya çalışacak 30 borç 10 dağıtım ins puahahaha