- 7,632
- 3,312
- 113
300 verdi sweet aldık ödemedi bu siteye para yatirip slotnoynayanda akıl yoktur tamamAga bilgim yok yanlış yonlendirmiyim
300 verdi sweet aldık ödemedi bu siteye para yatirip slotnoynayanda akıl yoktur tamamAga bilgim yok yanlış yonlendirmiyim
Aynen ogle leş ötesi300 verdi sweet aldık ödemedi bu siteye para yatirip slotnoynayanda akıl yoktur tamam
Slot işine yorum yapmiyim ucu açık derin bi mevzu😂300 verdi sweet aldık ödemedi bu siteye para yatirip slotnoynayanda akıl yoktur tamam
Al bunu@Muroo1988 kasa 900 ona göre en şyi bshislerinç söyle birazdan bsşlıgoruz
Para hesaba geçmedi geçerse alıcamAl bunu
Nasıl derin dost bilgin varsa bizede birsey öğret kredi borcunu garanti 2.5 bin TL 1.5 aydır odeyemiyirumSlot işine yorum yapmiyim ucu açık derin bi mevzu😂
Direk 2000 olur kasa puhahahPara hesaba geçmedi geçerse alıcam
O anlamda değil bi şifresini biliyom demek istemedim yani çoğu zaman kayıptır slotun sonuNasıl derin dost bilgin varsa bizede birsey öğret kredi borcunu garanti 2.5 bin TL 1.5 aydır odeyemiyirum
He TM dostO anlamda değil bi şifresini biliyom demek istemedim yani çoğu zaman kayıptır slotun sonu
Ahmet olum seninki de borç olsaNasıl derin dost bilgin varsa bizede birsey öğret kredi borcunu garanti 2.5 bin TL 1.5 aydır odeyemiyirum
Total 32 k borç var tabiki herkesin bir bütçe si var benimki bu abi sana komik gelebilir ama benim için büyük paraAhmet olum seninki de borç olsa
2500mu onun sonuna 2 sifir ekle 2 ile carp beni temize cikaracak borc aha buNasıl derin dost bilgin varsa bizede birsey öğret kredi borcunu garanti 2.5 bin TL 1.5 aydır odeyemiyirum
500000 k maşallah ons bitirirsin2500mu onun sonuna 2 sifir ekle 2 ile carp beni temize cikaracak borc aha bu
Zor bi yerden vurgun yapmadikca kardesim500000 k maşallah ons bitirirsin
Yaparsın insZor bi yerden vurgun yapmadikca kardesim
İyi gecelerAllaha emanet olun iyi geceler herkese ben yatar
Valla gelmiyor gibi iyiki kitlenmis@Muroo1988 maç kilitlendi bsşka msç ver