- 15,855
- 9,788
- 113
Havale çektiysen en erken 4 5 saatYa var ya Böyle bir şey olamaz ya dışarı çıkacağım şimdi bu para ne zaman gelir ya
Havale çektiysen en erken 4 5 saatYa var ya Böyle bir şey olamaz ya dışarı çıkacağım şimdi bu para ne zaman gelir ya
La Akgül seni arıyor kansız nerdesinHavale çektiysen en erken 4 5 saat
Sana pasladim yap sovunuLa Akgül seni arıyor kansız nerdesin
Sende para var demek ki 600 at da Jojo geldi mi sana geri atayım dışarı çıkacağım anasını satayım çocuk telefonu kapatacakSana pasladim yap sovunu
Vallahi 5 kurusum yokSende para var demek ki 600 at da Jojo geldi mi sana geri atayım dışarı çıkacağım anasını satayım çocuk telefonu kapatacak
Pasladım diyorsun Ahmet'eVallahi 5 kurusum yok
O oynasın diye la sponsor geldiPasladım diyorsun Ahmet'e
Eyw rulette kaybettim hakkını helal et dostSana pasladim yap sovunu
Evet abi yaptı öyle şeyler bugün akıyor sponsorlar kansizaPasladım diyorsun Ahmet'e
Ama dikkatli olalım dost konu sahibi biraz tassaklidirher gece sohbet mi var burda daha yeni farkediyorum
Ulan şu çocuğu göndermedi acil 400 lazım Ya bulamıyorum yaEvet abi yaptı öyle şeyler bugün akıyor sponsorlar kansiza
Yav adamı deli ediy bu hacket varyaYav banlancan sovme artik
CozemenArkadaşlar bugün maaşım yattı hepsini kuveyt bankasına aktardım. Bugün aksi gibi telefon bozuldu ayrıca banka kartı da yok nasıl çözebilirim durumu.
Telefonu dost kartı çıkar tanış karta tak cekArkadaşlar bugün maaşım yattı hepsini kuveyt bankasına aktardım. Bugün aksi gibi telefon bozuldu ayrıca banka kartı da yok nasıl çözebilirim durumu.
Başka telefon bulmak lazım değil miTelefonu dost kartı çıkar tanış karta tak cek