- 63,378
- 32,455
- 113
Ben insanları ölçüp tartıyorum ondan sonra muhabbete giriyorum böyle herkesle girmiyorum hele bundan sonra zaten neyse sen göreceksin zaten buradaAbi hoşbulduk mesajları okuyordum geçmiş olsun sahte siteye yatırmışsın ulan ya
Ben insanları ölçüp tartıyorum ondan sonra muhabbete giriyorum böyle herkesle girmiyorum hele bundan sonra zaten neyse sen göreceksin zaten buradaAbi hoşbulduk mesajları okuyordum geçmiş olsun sahte siteye yatırmışsın ulan ya
Bilmiyorum abi 1 hafta önce insanlardan para istiyor benden de istedi tanımam etmem bi 60 lira istiyor bi 100 istiyor 😂 ban yedi hala aynı hareketleri yapıyorKim bu kime dağıtım yapmış
Benim Fotoğrafı gördün mü üste atmıştım@RuLing bilmiyorum da kanım sana neden ısınıyor böyle 😄
Buna da alıntı yapma sileceğim Gördün mü görmedin miBenim Fotoğrafı gördün mü üste atmıştım
Eyvallah muroo abi benim kimseden bi çıkarım yok neysem oyum@RuLing bilmiyorum da kanım sana neden ısınıyor böyle 😄
Neysen osun işte bunu demeye çalıştım hakkı da budurEyvallah muroo abi benim kimseden bi çıkarım yok neysem oyum
Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün baş tacısınNasılım konuşurken Tahmin ettiğin kişi gibi miyim yoksa nasıl tahmin edebiliyorsun beni yani 😄
Yani konuşurken tahmin edebiliyor muydun konuşmalarından nasıl fotoğrafSen beni güldürdün Allahta seni güldürsün baş tacısın
Kıyıcısın abi görmesemde insan hissediyor abiYani konuşurken tahmin edebiliyor muydun konuşmalarından nasıl fotoğraf
Ya o yüzden bu konuyu açtım ya yoksa kendimizi öldüreceğiz klavyeden konuşuyorlar ya bazılarıKıyıcısın abi görmesemde insan hissediyor abi
Abi 14 lük colt gibisin yeminle takılma çocuktur olur öyle şeylerYa o yüzden bu konuyu açtım ya yoksa kendimizi öldüreceğiz klavyeden konuşuyorlar ya bazıları
Büyük para ödemez ufak miktarlar özel 3-4Muro abi betorbet saglammidir bilgin varmı forumun ermişi olarak sana soralim
Yeminle ateş ediyorsun aslan gibisin maşallahAbi 14 lük colt gibisin yeminle takılma çocuktur olur öyle şeyler
Eyvallah abi vâr olYeminle ateş ediyorsun aslan gibisin maşallah