- 4,874
- 2,208
- 113
Sana mı çıktı kanka@Devecibey IBAN salla şanslı kişi sensin
Sana mı çıktı kanka@Devecibey IBAN salla şanslı kişi sensin
İkimizeSana mı çıktı kanka
Bol şanslar simdidenİkimize
Uyumadın aldın 😂İkimize
hadi kazanım bakayımİkimize
Nereye kayboldu la bu hemenUyumadın aldın 😂
Jokerbet Beni niye aramıyor yaUyumadın aldın 😂
Vur inlesinn 3 dk basketlerr 😂😂İkimize
Ararlar muroo parayı vermediler naptilae sanaJokerbet Beni niye aramıyor ya
Bilerek Clone site açmış milleti düşürüyorlarArarlar muroo parayı vermediler naptilae sana
Bazı sitelerin gerçekten acayip klonlamislar bende düştüm bir kere Allah'tan miktar kucuktuBilerek Clone site açmış milleti düşürüyorlar
Ya işlem geçmişinde de para yatırma görünüyor bir kere para yatırmıştım orijinal sitedeki ile aynı işlem Geçmişi de görünüyor Nasıl oluyor buBazı sitelerin gerçekten acayip klonlamislar bende düştüm bir kere Allah'tan miktar kucuktu
Yeni teknolojii yapay zeka hepsini kopyalayabiliyor artık kurusuna kadar aynii yada bunuda site yapıyor dicemde yatirimcida kaybetmez istemezYa işlem geçmişinde de para yatırma görünüyor bir kere para yatırmıştım orijinal sitedeki ile aynı işlem Geçmişi de görünüyor Nasıl oluyor bu
Site elemanları yapıyor site içi çalışanlarYeni teknolojii yapay zeka hepsini kopyalayabiliyor artık kurusuna kadar aynii yada bunuda site yapıyor dicemde yatirimcida kaybetmez istemez
Valla olabilir yapabilirlerSite elemanları yapıyor site içi çalışanlar
Yaptı bile ne yapabilir bir arasalar zaten ha ben ne diyeceğimi çok iyi biliyorum konuşmayı çok iyi bilen biriyimValla olabilir yapabilirler
Bişey olmucak pek amaYaptı bile ne yapabilir bir arasalar zaten ha ben ne diyeceğimi çok iyi biliyorum konuşmayı çok iyi bilen biriyim
Ben içimi rahatlatayım da şu içimdeki küfürleri bir edeyim deBişey olmucak pek ama
Dün akşamdan beri biriktirmişim hesabını sen yapBen içimi rahatlatayım da şu içimdeki küfürleri bir edeyim de
Geldim kuzenlerle parktaydikUyudun mu hemen mk