- 15,855
- 9,788
- 113
20 dk önce battimSen mi ben mi ya ulan bde 750 gitti üstüne
Ekli dosyalar
-
154.4 KB Görüntüleme: 10
-
150.9 KB Görüntüleme: 8
20 dk önce battimSen mi ben mi ya ulan bde 750 gitti üstüne
Ula kansız rolleride gizli yapın20 dk önce battim
Şu forumda ben den çok roll açan varmıdır laUla kansız rolleride gizli yapın
Birde en çok seningibi kaybeden yoktur pujhhiŞu forumda ben den çok roll açan varmıdır la
Vallahi Kral bilmiyorum da en son bunları iyi değerlendir en son kesilecek bu roller sana bak ben sana söyleyeyim yaz adımı kenara20 dk önce battim
Derenin suyu nere kadar akiciVallahi Kral bilmiyorum da en son bunları iyi değerlendir en son kesilecek bu roller sana bak ben sana söyleyeyim yaz adımı kenara
Kesilsin kanka benim gizli sponsor yazdığıma ne bakion çoğu kendi paramVallahi Kral bilmiyorum da en son bunları iyi değerlendir en son kesilecek bu roller sana bak ben sana söyleyeyim yaz adımı kenara
Kesilir en son bakacaklar hep kayıp kayıp kayıp kayıp kayıp ondan sonra kansız da kayıp 😄Derenin suyu nere kadar akici
Sen manyaksın yaKesilsin kanka benim gizli sponsor yazdığıma ne bakion çoğu kendi param
PuahahahKesilir en son bakacaklar hep kayıp kayıp kayıp kayıp kayıp ondan sonra kansız da kayıp 😄
HahahahSen manyaksın ya
Kansız kansız formun 2.vakkosusunKesilir en son bakacaklar hep kayıp kayıp kayıp kayıp kayıp ondan sonra kansız da kayıp 😄
Abi haberin varmı senin kansız bize sigara parası atacakmisKesilir en son bakacaklar hep kayıp kayıp kayıp kayıp kayıp ondan sonra kansız da kayıp 😄
Yaaaaa kıyamaaaammm 😪Ulan yine sıfırız ya
Akşam jokerbet 750 lira rol takip ettik ona da çöktü sağ olsunYaaaaa kıyamaaaammm 😪
Jokerbeti 6 sene önce bıraktım bi daha uğramadımAkşam jokerbet 750 lira rol takip ettik ona da çöktü sağ olsun
Ya Kendi siteleri emo adım gibi eminimJokerbeti 6 sene önce bıraktım bi daha uğramadım
Aynen öyleYa Kendi siteleri emo adım gibi eminim
Aramalarını bekliyorum emocan bir arasınlar sülalesini ayıkıyorsun sen bayan mayam dinlemeyeceğimAynen öyle