- 62,951
- 32,196
- 113
Ne bileyim Ahmet'im ya hızlı Hayatı seviyorum sakin durmayı sevmiyorumValla abi giden senin hayatin bu suç işlerini bırak bir kez girun baba emin kl delik suç işlerinden daha iyidir
Ne bileyim Ahmet'im ya hızlı Hayatı seviyorum sakin durmayı sevmiyorumValla abi giden senin hayatin bu suç işlerini bırak bir kez girun baba emin kl delik suç işlerinden daha iyidir
Hatta senin bir fotoğrafını görelimBeni pablo escobar gibi çekmişler la gülerken![]()
Nasıl gorsunİyi geceler krdsm rüyanda beni görürsün umarim
Abi senin hayatın senin seçimin rabbim kalbine göre versinNe bileyim Ahmet'im ya hızlı Hayatı seviyorum sakin durmayı sevmiyorum
Onuda kaldıramaz bu formHatta senin bir fotoğrafını görelim
Eyvallah Ahmet seviliyorsunNasıl gorsun
Abi senin hayatın senin seçimin rabbim kalbine göre versin
Ben bir karar aldım hakkında abi seninHatta senin bir fotoğrafını görelim
Ne kararıBen bir karar aldım hakkında abi senin
Abi mesela daha yeni sana bir şey yazdım ya reportlama gibi affet abi beni birdaha hakkında hiç bir şey yazmayacagima sana laf satanlara küfür edenlere sivecegimr söz veriyorum emrindeyimNe kararı
Maşallah maşallah tü tüh tüh 40 yaşında adam
Hatta senin bir fotoğrafını görelim
[/QUOTE
istinafta kaldı mı dosya senin benim 2 dosya kaldı 3 sene oldu ocak başında bi kıpırdama var adli sicil kaydı yazmışlar başka bişey yok , avukat rutin dedin 2 hagb varHatta senin bir fotoğrafını görelim
Ya Ahmet dur gözünü seveyim dalga geçme benim aklımla oynama aklımlaAbi mesela daha yeni sana bir şey yazdım ya reportlama gibi affet abi beni birdaha hakkında hiç bir şey yazmayacagima sana laf satanlara küfür edenlere sivecegimr söz veriyorum emrindeyim
Dipnot :::korkudan
Öyle mahallede saklanmakla olmuyor değil mi Herkes kendini göstersin çıksın ortayaHerkes kendini atsinEkli dosyayı görüntüle 924187
La yürüÇok merak edilmisiz
Neyi beğenmedin krdsmLa yürü
Tatlı cocukÇok merak edilmisiz
Opimmi kel kafandan 1 taneTatlı cocuk