- 45,700
- 34,483
- 113
@KANSIZ uzerındenıler musaıtmı adam goruntulu ıstıyoVerim sana ama ben ismimi değiştirdim sevdiğim kıza istek atmak için yaz goruntulu konusak
@KANSIZ uzerındenıler musaıtmı adam goruntulu ıstıyoVerim sana ama ben ismimi değiştirdim sevdiğim kıza istek atmak için yaz goruntulu konusak
Bu senmisin abiBak bu benim Ekli dosyayı görüntüle 924184
Allah çarpsın benim kırptım fotoğrafı dün gönderemiyordum yaYemin et
Puhahahahga@KANSIZ uzerındenıler musaıtmı adam goruntulu ıstıyo
Hani uyuyodun krdsmbeyler garanti hesabıma bu ay 1.2 milyon girmiş 1 milyon çıkış olmuş hepsi site çek yatır patlar mıyım
Üzerimde dossek var şuan problem yok@KANSIZ uzerındenıler musaıtmı adam goruntulu ıstıyo
Abi seni görsem ben biraz korkagimda 90000 km yolumu değiştiririm puhahahaAllah çarpsın benim kırptım fotoğrafı dün gönderemiyordum ya
Sızın evde sobada vardırÜzerimde dossek var şuan problem yok
Tahmin ettiğin gibi miyim tahmin ediyorum diyordun ya diyorYemin et
Gördüm giderin var trasini degistir kilo al spora git dikemiyecegin kız kalmazGördüysen siliyorum
Ateş yakiyoduk salonun ortasında yeni sondurdukSızın evde sobada vardır
Yok ben gayet nezih İstanbul beyfendisi bekliyordumTahmin ettiğin gibi miyim tahmin ediyorum diyordun ya diyor
Biliyorum Kral biliyorum farkındayım da işte kendimizi bitiriyoruzGördüm giderin var trasini degistir kilo al spora git dikemiyecegin kız kalmaz
Hahahahahshhs ulan konuşmalarından insan çözerYok ben gayet nezih İstanbul beyfendisi bekliyordum
merak ettim hesab ne durumda siye şimdi yatıyorum abi😂Hani uyuyodun krdsm
Bi sigara parası😂merak ettim hesab ne durumda siye şimdi yatıyorum abi😂
Valla abi giden senin hayatin bu suç işlerini bırak bir kez girun baba emin kl delik suç işlerinden daha iyidirBiliyorum Kral biliyorum farkındayım da işte kendimizi bitiriyoruz
İyi geceler krdsm rüyanda beni görürsün umarimmerak ettim hesab ne durumda siye şimdi yatıyorum abi😂
Beni pablo escobar gibi çekmişler la gülerkenTahmin ettiğin gibi miyim tahmin ediyorum diyordun ya diyor