- 62,849
- 32,131
- 113
Şu Önüm açılsın şu dosya bitsin muro'yu durdurabilene aşk olsun
Heeee işler degisir ama abi direk hapsi boylarsin senin daha imzan bittikten 5 yıl sonra bir suç işlenen gerek yoksa devlet seni adliyesi çalıştırır geneBaşka şehre gitmeme gerek yok ki Ahmet Metin bana yakın zaten
Tabi üniversitede her hafta bize harçlık atar öylede dusuncelidirŞu Önüm açılsın şu dosya bitsin muro'yu durdurabilene aşk olsun
8 9 dosya bitirdim hep 5 yıl içinde aynı suça karıştım 😄Heeee işler degisir ama abi direk hapsi boylarsin senin daha imzan bittikten 5 yıl sonra bir suç işlenen gerek yoksa devlet seni adliyesi çalıştırır gene
O günler Yüzümüze bile bakmıyorduHey gidi günler
Hahahahahab ne dim abi ben şimdi sana8 9 dosya bitirdim hep 5 yıl içinde aynı suça karıştım 😄
Ulan fotoğrafımı atacağım sanaHahahahahab ne dim abi ben şimdi sana
Baba ne zaman mezara girincemi acil para bulup roll sctirin hep aç tayfayik yav ne zaman zengin olucukHey gidi günler
O günler patron rest cekiyodum Muro yani düşününce normal geliyoO günler Yüzümüze bile bakmıyordu
At abi ben attım sana verim tg at valla meraktan catliycam esrefdeki ihhtiyari bile senin kadar merak etmimUlan fotoğrafımı atacağım sana
İnsta verin kizlarAt abi ben attım sana verim tg at valla meraktan catliycam esrefdeki ihhtiyari bile senin kadar merak etmim
Verim sana ama ben ismimi değiştirdim sevdiğim kıza istek atmak için yaz goruntulu konusakİnsta verin kizlar
O ihtiyar bence eşrefin babası falan çıkacakAt abi ben attım sana verim tg at valla meraktan catliycam esrefdeki ihhtiyari bile senin kadar merak etmim
Anaaa mantıklı lan çıkarsa varya of çıkarsa kansiza rol actirakO ihtiyar bence eşrefin babası falan çıkacak
Biraz ara ver Giriş çıkışabeyler garanti hesabıma bu ay 1.2 milyon girmiş 1 milyon çıkış olmuş hepsi site çek yatır patlar mıyım
Yemin etBak bu benim Ekli dosyayı görüntüle 924184
BsbsbshshshshsbsbshdhbsbdndndhdhdndjdndndndjdjdjdjdjBiraz ara ver Giriş çıkışa