- 15,855
- 9,788
- 113
Bune krdsm bizi burda culsuz bırakıp mi gidiyosunneyse burning 5 de çıkarttık zararı ben yatar yarın roll yaparım konu açacağım
Bune krdsm bizi burda culsuz bırakıp mi gidiyosunneyse burning 5 de çıkarttık zararı ben yatar yarın roll yaparım konu açacağım
Yat artık o parayı da vermedenneyse burning 5 de çıkarttık zararı ben yatar yarın roll yaparım konu açacağım
Lütfen para talebi yasak benim konuda yapılmasınBune krdsm bizi burda culsuz bırakıp mi gidiyosun
Ben konuma sahip çıkarım da karı gibi raporlamam sen beni yanlış tanımışsın Bak bir daha bu şekilde yapma Ahmet'im düşme bak seni severimO konusunada sahip çıkar ha sonra kansız diyor beni reportluyler bari dmden işte burdan isteme
NolduElim ayağım titriyo dur
Kuran çarpsın ben sana demedim reportluyler aha kansız aktif promokod dan ban yedi bani bugün açıldı gene 2 hafta ban yedi hatta dedi o reportlsyani bulsam ben sana demedim kızmaBen konuma sahip çıkarım da karı gibi raporlamam sen beni yanlış tanımışsın Bak bir daha bu şekilde yapma Ahmet'im düşme bak seni severim
Gol dedj vermedi annesi iş kadını olan herifler
Yanlismi @KANSIZKuran çarpsın ben sana demedim reportluyler aha kansız aktif promokod dan ban yedi bani bugün açıldı gene 2 hafta ban yedi hatta dedi o reportlsyani bulsam ben sana demedim kızma
Konu ne krdsm yardımcı olalimYanlismi @KANSIZ
Dost sende ne meraklisin yardımcı olmaya Allah hep senin gibi insanlarla karşılaşmanın destan gibi bir mesaj yazdım baksana ona yorum yap sonraKonu ne krdsm yardımcı olalim
Allah bize akıl fikir versin krdsmDost sende ne meraklisin yardımcı olmaya Allah hep senin gibi insanlarla karşılaşmanın destan gibi bir mesaj yazdım baksana ona yorum yap sonra
Beni de öyle karı gibi raporluyorlar diye bu konuyu açtım zaten burada da raporlasınlar istediği kadar hiçbir bok yiyemediklerini bildikleri için sohbet ediyorum ya o yüzden burada raporlayamıyorlarKuran çarpsın ben sana demedim reportluyler aha kansız aktif promokod dan ban yedi bani bugün açıldı gene 2 hafta ban yedi hatta dedi o reportlsyani bulsam ben sana demedim kızma
Reisim hoş geldin
He yani bana kızmadım demi yanlış anlamadinBeni de öyle karı gibi raporluyorlar diye bu konuyu açtım zaten burada da raporlasınlar istediği kadar hiçbir bok yiyemediklerini bildikleri için sohbet ediyorum ya o yüzden burada raporlayamıyorlar
Kanka gecen güzel olsun nasilsin
Yok mu joker bu geceHayırlı geceler arkadaşlar ben kaçar iyi forumlar
O daimon zannettim yoks🧐 bunu atacaktım puhahahaha