- 15,855
- 9,788
- 113
Doğru diyon nabican su gol gelsin baskete gecek ama NBA gecmeyk bence gece gece sinir katsayimiz artmasinhepimiz iyi adamlarız kumar dengemizi bozuyor aslında abi
Doğru diyon nabican su gol gelsin baskete gecek ama NBA gecmeyk bence gece gece sinir katsayimiz artmasinhepimiz iyi adamlarız kumar dengemizi bozuyor aslında abi
2 ye böleriz bakiyeyiDoğru diyon nabican su gol gelsin baskete gecek ama NBA gecmeyk bence gece gece sinir katsayimiz artmasin
Academia Puerto CabelloMaçı söyleyin bende takipleyem
Lakers maçının 2. Çeyreğine 57-58 üst civarı veriyordu ona üst diyebilirsin hızlı maçabi herkes maç yazmasın nba da mantıklı olanı like şle belirleyelim roll başarılı olursa yarısını yine dağıtırım paylaşmayı severiz
Adana ufra maciMaçı söyleyin bende takipleyem
puertoMaçı söyleyin bende takipleyem
Kumar olmadan önce eş dost arar sorardı sürekli bi sosyalik vardı kumar sonrası bet siteleri hariç arayan yok 1 senedir de boştayım kafam çok doluhepimiz iyi adamlarız kumar dengemizi bozuyor aslında abi
Bak yerinde olsam asla öyle bişey yapmam Yazır edersin kazanırsak basa basa kazanak diğer türlü 1 adım ileri 3 adım geri atioz2 ye böleriz bakiyeyi
Tek dost bakiye yap bence2 ye böleriz bakiyeyi
1 numarasınBak yerinde olsam asla öyle bişey yapmam Yazır edersin kazanırsak basa basa kazanak diğer türlü 1 adım ileri 3 adım geri atioz
her gün bırakıyorum sözdeKumar olmadan önce eş dost arar sorardı sürekli bi sosyalik vardı kumar sonrası bet siteleri hariç arayan yok 1 senedir de boştayım kafam çok dolu
İlk adım gelirse zaten güzel oran yakalamissin bı basket bahsi alırız kasa 8 k yeter biletam bölmüyoruz