Ya var ya deli oldum ya rol takip ettim arkadaş sağ olsun iki kişi seçtiği 750 750 attı 250 siteye atıp yukarı çıkmaya çalışacaktım yarına 500'ü bırakıp ihtiyacımı karşılayacaktım sana yıkıyorsun ne demek istediğimi rol yap rol yap dediler tamam dedim yapayım dedim En iyisi jokerbet linki istedim konuda yazdılar oraya 873 diye google'dan girdim 873 siteye girdi kullanıcı adı şifre yanlış yazdım yanlış dedi Sonra şifreyi doğru yazdım giriş yaptı dedim Emin olayım dedim işlem geçmişine Baktım sen bir ara bin lira atmıştın ya yatırmıştım o 1000 lira da işlem geçmişinde vardı öyle yatırdım 750'ye baktım %100 Bonus alacağız baktım Bonus talep ediyorum yatırımdan Sonra talep edebilirsin Ulan yatırım yapmışım canlıya Bağlandım bir baktım canlı destek yok bu Nasıl oluyor anlamadım işlem geçmişinde de yatırım görünüyordu sonradan yine işlem geçmişine girdim bir baktım hiçbir şey görünmüyor ondan sonra kendi sitesi adım gibi eminim o siteye ait o site millete parayı yatırıyor çöküyorlar çünkü o sahte dediği sitenin linkinden Telegram linkine tıkladım orijinal sitenin Telegram linkine yönlendiriyor oradan bu sefer başta 873 değil de ortada 873 linke giriyor