Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,255
2,021
113
Ya koyarlar böyle işe birader maç kopmuş 5 dakıkada 5 sayı barem 140 a kdr düşmüş son 5 dakıka ne oluyorsa fauller 150.5 alt dedik 151 de bıtırxıler 151.5 alt dicektim böyle bir şey olamaz valla oynanmaz bu illet kod kazançları gidiyor ya delleniyorum

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,849
32,128
113
@NoEscapE bugünden sonra daha rol açmam içinden geliyorsa güzellik yaparsın Bana kral adam rol için rol açmam ilk defa hayatım boyunca sahte siteye yatırdım diye o da Gidince yemin ettim Bir daha rol açmam kupon yaparım burada paylaşırım aynı şekil rol için değil kendi kendime eğlenmek için kazandığım zaman ki zaten kendim kişilere görürüm

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
@NoEscapE bugünden sonra daha rol açmam içinden geliyorsa güzellik yaparsın Bana kral adam rol için rol açmam ilk defa hayatım boyunca sahte siteye yatırdım diye o da Gidince yemin ettim Bir daha rol açmam kupon yaparım burada paylaşırım aynı şekil rol için değil kendi kendime eğlenmek için kazandığım zaman ki zaten kendim kişilere görürüm
Yav Muro kaybetmissin gibi düşün s et bende 5k yatirdiydim sahte siteye

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,849
32,128
113
Yav Muro kaybetmissin gibi düşün s et bende 5k yatirdiydim sahte siteye
Çok zoruma gitti Kral kaybetmişim gibi değil tamam mı onda parasında da değilim çok sıkıntıdaydım harmanlıktan ölüyordum gören diyecek sanki kasamız var 3 4K rol yapacağız 750 lira takip etmişim zaten hakkıydı benim yemin ettim Bir daha rol açmam

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,849
32,128
113
Rol açacağım diye gitti zaten bu para yoksa kendi siteme atacaktım 250 lira 500 lira yarına bırakacaktım neyse şimdi ben buna yatırdım bir sıkıntı çıkmaz değil mi bu hesaba gitti ya kişinin

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,695
13,036
113
Ne oldu murom hayırdır

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,849
32,128
113
Ne oldu murom hayırdır
Ya var ya deli oldum ya rol takip ettim arkadaş sağ olsun iki kişi seçtiği 750 750 attı 250 siteye atıp yukarı çıkmaya çalışacaktım yarına 500'ü bırakıp ihtiyacımı karşılayacaktım sana yıkıyorsun ne demek istediğimi rol yap rol yap dediler tamam dedim yapayım dedim En iyisi jokerbet linki istedim konuda yazdılar oraya 873 diye google'dan girdim 873 siteye girdi kullanıcı adı şifre yanlış yazdım yanlış dedi Sonra şifreyi doğru yazdım giriş yaptı dedim Emin olayım dedim işlem geçmişine Baktım sen bir ara bin lira atmıştın ya yatırmıştım o 1000 lira da işlem geçmişinde vardı öyle yatırdım 750'ye baktım %100 Bonus alacağız baktım Bonus talep ediyorum yatırımdan Sonra talep edebilirsin Ulan yatırım yapmışım canlıya Bağlandım bir baktım canlı destek yok bu Nasıl oluyor anlamadım işlem geçmişinde de yatırım görünüyordu sonradan yine işlem geçmişine girdim bir baktım hiçbir şey görünmüyor ondan sonra kendi sitesi adım gibi eminim o siteye ait o site millete parayı yatırıyor çöküyorlar çünkü o sahte dediği sitenin linkinden Telegram linkine tıkladım orijinal sitenin Telegram linkine yönlendiriyor oradan bu sefer başta 873 değil de ortada 873 linke giriyor

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,849
32,128
113
Ama jokerbet'in orijinal Sitesi dediğiniz yere Bağlandım bir ton laf söyledim arama talebi oluşturun dedi dedim o Site size ait çünkü şifre yanlış şifre yazınca girmiyor nasıl oluyor bu sahte

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,695
13,036
113
Ama jokerbet'in orijinal Sitesi dediğiniz yere Bağlandım bir ton laf söyledim arama talebi oluşturun dedi dedim o Site size ait çünkü şifre yanlış şifre yazınca girmiyor nasıl oluyor bu sahte
Benide kandırdı orullar 2 ay önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...